HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η μεγάλη απάτη σε βάρος Ελλήνων τουριστών που στήνουν επιτήδειοι – Πώς λειτουργεί το σύστημα

Μετά το κύµα εξαπατήσεων εις βάρος τουριστικών επιχειρήσεων την αποκάλυψη του οποίου έκανε η Ελληνική Αστυνοµία µε τη συνδροµή του ΗΑΤΤΑ...

Μετά το κύµα εξαπατήσεων εις βάρος τουριστικών επιχειρήσεων την αποκάλυψη του οποίου έκανε η Ελληνική Αστυνοµία µε τη συνδροµή του ΗΑΤΤΑ (Σύνδεσμος ταξιδιωτικών πρακτόρων Ελλάδος), νέο φαινόµενο παρουσιάζεται µε στόχο αυτή τη φορά το καταναλωτικό κοινό. 
Το τελευταίο χρονικό διάστηµα µεµονωµένα άτοµα ή και οµάδες ατόµων διοργανώνουν συγκεντρώσεις τύπου σεµιναρίου σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια των οποίων επιδιώκουν να «στρατολογήσουν» συνεργάτες οι οποίοι µε την καταβολή πάγιας «συνδροµής» της τάξης των 250,00 € συνδέονται σε σύστηµα παροχής πακέτων διακοπών σε ιδιαίτερα χαµηλές τιµές. 
Σκοπός των ατόµων που συνδέονται στο εν λόγω σύστηµα είναι να δελεάσουν περισσότερα άτοµα να συνδεθούν ώστε να λαµβάνουν αµοιβή 50 € ανά νέο µέλος που συνδέουν και ούτω καθ’ εξής. 
Επειδή η ανωτέρω πρακτική προσιδιάζει σε µορφές απάτης που έχουν κατά καιρούς παρουσιαστεί, ο ΗΑΤΤΑ έχει ήδη ενηµερώσει τις αρµόδιες αρχές ώστε να ερευνηθεί το θέµα και να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του φαινοµένου, η πιθανή εξαπάτηση καταναλωτών και η πιθανότατη φοροδιαφυγή. 
Ενόψει της έναρξης της θερινής τουριστικής περιόδου ο ΗΑΤΤΑ συστήνει στο καταναλωτικό κοινό να δίνει µεγάλη προσοχή στην επιλογή της επιχείρησης στην οποία θα αναθέσει τη διοργάνωση των διακοπών του για τη αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων. 






Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.