HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

Με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη την έγκριση της διαδικασίας του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Ολοκλήρωση κατασκευής Μικρής Π...

Με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη την έγκριση της διαδικασίας του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Ολοκλήρωση κατασκευής Μικρής Περιμετρικής Πατρών και της κατασκευής αγωγού ομβρίων Αρόης, συνεδριάζει την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013 και ώρα 4 μ.μ. στην Πάτρα, στην αίθουσα του πρώην εργοστασίου «Λαδόπουλος» (Ακτή Δυμαίων 50), το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας.
Στην πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Καρπέτας για την 14η Συνεδρίαση του Σώματος, αρχικά θα συζητηθεί η επερώτηση του επικεφαλής της παράταξης «Οικολογική Δυτική Ελλάδα» Κ. Παπακωνσταντίνου σχετικά με τις ενέργειες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τη διαχείριση των αποβλήτων Εκσκαφών Κατασκευών και Κατεδαφίσεων- ιδιαίτερα σε σχέση με τα δημόσια έργα.

Αναλυτικά τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:
1. Έγκριση διαδικασίας τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Ολοκλήρωση κατασκευής Μικρής Περιμετρικής Πατρών (ΜΠΠ) και κατασκευή αγωγού ομβρίων Σ1 περιοχής Αρόης» (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Υποδομών Νικόλαος Υφαντής).
2. Έγκριση διαδικασίας τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Εργασίες αντιμετώπισης κατολισθήσεων επί της Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων στη θέση Παλιοβούνα» (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Υποδομών Νικόλαος Υφαντής).
3. Έγκριση διαδικασίας τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Επείγοντα μέτρα αποκατάστασης κατολισθήσεων και προστασίας πρανών της παράκαμψης Αρχαίας Ολυμπίας» (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Υποδομών Νικόλαος Υφαντής).





Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.