HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου της 7ης Ιουνίου 2013

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Κατάστη...

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Κατάστημα. 



Τα θέματα της τακτικής συνεδρίασης είναι τα εξής:

1. Περί ενεργειών και έκδοσης ψηφίσματος για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Καλαβρύτων.

2. Περί αιτήματος προς το Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης πρόνοιας και Εργασίας και στη Διοίκηση του ΙΚΑ για τη σύσταση Γραφείου Κοινωνικής ασφάλισης στα Καλάβρυτα.

3. Περί του από 29-04-2013 εγγράφου του Προέδρου του Δ.Σ του Φορέα Διαχείρισης Χελμού – Βουραϊκού για την παραμονή του Γεωπάρκου Χελμού – Βουραίκού στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Γεωπάρκων (EGN) και στο Παγκόσμιο Δίκτυο Γεωπάρκων (GGN) υπό την στήριξη της UNESCO με έγκριση οικονομικής ενίσχυσης και οργάνωσης κοινής συνάντησης.

4. Περί του από 28-05-2013 εγγράφου του Προέδρου του Δ.Σ του Φορέα Διαχείρισης Χελμού – Βουραϊκού για συνεργασία με το Δήμο Καλαβρύτων διοργάνωσης διημέρου έκθεσης των τοπικών προϊόντων της περιοχής μας στο Δημοτικό τουριστικό περίπτερο περί τα τέλη Ιουνίου 2013.

5. Περί υπογραφής σύμβασης με τη Διαχείριση Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) Α.Ε για την εκτέλεση του έργου Υπογειοποίησης Δικτύου στην οδό 25ης Μαρτίου στον πεζόδρομο των Καλαβρύτων.

6. Περί συνεργασίας και σύναψης σύμβασης με τον Αναγκαστικό Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της 2ης Διαχειριστικής Ενότητας Νομού Αχαΐας, για τη μεταφορά και διάθεση των στερεών απορριμμάτων του Δήμου Καλαβρύτων, στον ΧΥΤΑ Φλόκα και παροχής εξουσιοδότησης στο Δήμαρχο για την υπογραφή της, καθώς και όλων των σχετικών εγγράφων.

7. Περί εξεύρεσης χώρων για τη διάθεση 1) των αποβλήτων από κατασκευές και κατεδαφίσεις, 2) ογκωδών αντικειμένων (στρωμάτων, παλιών ηλεκτρικών συσκευών κ.λ.π.).

8. Περί συνεργασίας και σύναψης σύμβασης του Δήμου, με την επιχείρηση του Βασ. Ζησιμόπουλου (1ο χιλιόμετρο Καλαβρύτων-Πατρών)– που έχει άδεια και περιβαλλοντικούς όρους προσωρινής αποθήκευσης και ανακύκλωσης αποβλήτων από κατασκευές και κατεδαφίσεις (ΑΕΚΚ)- για τη διάθεση των αποβλήτων αυτών, των δημοτών μας.

9. Περί Αποδοχής της Απόφασης ΄Ενταξης και των ειδικών όρων της και την εξουσιοδότηση του Δημάρχου να υπογράψει το σύμφωνο αποδοχής όρων ένταξης της πράξης με τίτλο «Αρδευτικό έργο Δουμενών – Πλατανιώτισσας» του Δήμου Καλαβρύτων Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, στο Πρόγραμμα: «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013» (Π.Α.Α. 2007-2013).

10. Περί παράδοσης φακέλων συνεχιζόμενων έργων και Μελετών από το πρώην Γραφείο Τεχνικής υποστήριξης (ΓΤΥ- πρώην ΤΥΔΚ) του Δήμου Πατρέων και παραλαβής τους από το Δήμο Καλαβρύτων.

11. Περί έγκρισης της αναγκαιότητας εκτέλεσης εργασιών επισκευών και συντηρήσεων δικτύου ύδρευσης Τοπικών Κοινοτήτων Δημοτικής ενότητας Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων.

12. Περί της αναγκαιότητας εκτέλεσης της υπηρεσίας καθαρισμού των δεξαμενών ύδρευσης των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Καλαβρύτων και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης αυτής.

13. Περί της αναγκαιότητας εκτέλεσης της υπηρεσίας παρακολούθησης της ποιότητας πόσιμου νερού του Δήμου Καλαβρύτων, και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης αυτής.

14. Περί έγκρισης της αναγκαιότητας της προμήθειας: «Προμήθεια λαμπτήρων φωτισμού» Δήμου Καλαβρύτων.

15. Περί έγκρισης της αναγκαιότητας της προμήθειας: «Προμήθεια Οικοδομικών Υλικών» για τις ανάγκες των Δ.Ε. του Δήμου Καλαβρύτων.

16. Περί έγκρισης της αναγκαιότητας της προμήθειας: «Προμήθεια πυροσβεστικών υδροστομίων» Δήμου Καλαβρύτων.

17. Περί έγκρισης της αναγκαιότητας εκτέλεσης των εργασιών καθαρισμού και συντήρησης αγροτικών δρόμων του Δήμου μας και καθορισμού τρόπου εκτέλεσης αυτών.

18. Περί έγκρισης της αναγκαιότητας εκτέλεσης των εργασιών καθαρισμού δασικών δρόμων του Δήμου μας και καθορισμού τρόπου εκτέλεσης αυτών.

19. Περί έγκρισης της αναγκαιότητας εκτέλεσης των εργασιών κοπής χόρτων και κλάδων από κοινόχρηστους χώρους του Δήμου μας και καθορισμού τρόπου εκτέλεσης αυτών.

20. Περί έγκρισης της αναγκαιότητας των επειγουσών εργασιών αποκατάστασης έργων υποδομής –οδοποιίας του Δήμου μας.

21. Περί έγκρισης αναγκαιότητας εκτέλεσης του έργου διάνοιξης αγροτικής οδού από θέση «Μαβράδα» μέχρι θέση «Βρύση Κοϊντίση» στην Τοπική Κοινότητα Λυκούριας Δ.Ε. Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων και καθορισμού τρόπου εκτέλεσης.

22. Περί έγκρισης της αναγκαιότητας πρόσληψης προσωπικού για κάλυψη κατεπειγουσών εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου, ανταποδοτικού χαρακτήρα, με δίμηνες συμβάσεις.

23. Περί διεξαγωγής της διαδικασίας διαπραγμάτευσης με τους προμηθευτές, για την προμήθεια «Προμήθεια καυσίμων, για τις ανάγκες του Δήμου Καλαβρύτων και τις ανάγκες όλων των νομικών προσώπων του Δήμου Καλαβρύτων (1. Κέντρο παιδιού Νεολαίας και ΄Αθλησης, 2. Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, 3. Σχολική Επιτροπή Α΄ Θμιας Εκπαίδευσης, 4. Σχολική Επιτροπή Β΄ Θμιας Εκπαίδευσης, 5. ΔΗ.Κ.Ε.Κ.-Σπήλαιο Λιμνών Καστριών και 6. Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων Α.Ε. ΟΤΑ) με ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΕΘΝΗ μειοδοτικό διαγωνισμό, συνολικού προϋπολογισμού 561.691,86 ευρώ με το Φ.Π.Α».

24. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από θεομηνίες του τ. Δήμου Αροανίας», Δήμου Καλαβρύτων.

25. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: «Συντήρηση Δημοτικών δρόμων Δ.Δ. Κερπινής», Δήμου Καλαβρύτων.

26. Περί τροποποίησης του τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2013.

27. Περί τροποποίησης του Προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους 2013.

28. Περί έγκρισης αναγκαιότητας παροχής υπηρεσιών προς τον Δήμο.

29. Περί ορισμού Ορκωτών Λογιστών για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου Καλαβρύτων, χρήσεων 2012 και 2013.

30. Περί ορισμού Ορκωτών Λογιστών με αναπληρωτές στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ (ΔΗ.Κ.ΕΚ. – ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ) οικονομικών ετών 2012 και 2013.

31. Περί έγκρισης δαπανών: α) για την παροχή γεύματος και β) την τεχνική υποστήριξη, της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, για την συναυλία που πραγματοποίησε στα Καλάβρυτα στις 01-06-2013.

32. Περί έγκρισης της υπ’ αριθ. 14/2013 απόφασης του Δ.Σ του ΝΠΔΔ «Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και ΄Αθλησης Δήμου Καλαβρύτων».

33. Περί της εκμίσθωσης του Δημοτικού Τουριστικού Περιπτέρου Καλαβρύτων.

34. Περί της εκμίσθωσης του ακινήτου του Δήμου επί της οδού Τσακάλωφ αριθ. 19 στην Αθήνα.

35. Περί ορισμού υπεύθυνου του Δήμου Καλαβρύτων για την συγκρότηση της Επιτροπής εκτίμησης της μοναδιαίας αξίας ανά ζώο ή προϊόν με λήξη θητείας του μέχρι 31-12-2013.

36. Περί παραχώρησης της χρήσης του ενός πυροσβεστικού αυτοκινήτου του Δήμου-δωρηθέντος από τη Γερμανία- στην Πυροσβεστική υπηρεσία Καλαβρύτων για τις ανάγκες της δασοπυρόσβεσης και της αντιπυρικής προστασίας, για το χρονικό διάστημα από 1-6-2013 έως 31-10-2013

37. Περί αποδοχής και παραλαβής της υδραυλικής μελέτης «Οριοθέτηση ρέματος στη θέση «Μπαρμπανίτσα - Δύο Αλώνια» Τ.Κ. Ψωφίδας Δ.Ε. Αροανίας Δήμου Καλαβρύτων.

38. Περί της από 19-04-2013 αίτησης Δήμητρας Γεωργοπούλου και Ευστράτιου Κλεπετούνα, ιδιοκτητών οικοπέδου στην Τοπική Κοινότητα Λιβαρτζίου Δ.Ε. Αροανίας Δήμου Καλαβρύτων, για έγκριση και αποδοχή από το Δημοτικό Συμβούλιο της υπ’ αριθ.7898/23-12-2011 πράξης παραχώρησης εδαφικών τμημάτων σε κοινή χρήση της συμβολαιογράφου Πατρών Χαράς Ζηνόζη.

39. Περί του από 13/5/2013 αιτήματος της Ελληνικής Λέσχης Κλασικού Αυτοκινήτου (Ε.Λ.Κ.Α.) για παραχώρηση χώρου της κεντρικής πλατείας των Καλαβρύτων για τις 7-8-9 Ιουνίου 2013 για την έκθεση κλασικών οχημάτων και τη φωτογράφησή τους μαζί με τα πληρώματά τους.

40. Περί του από 30-04-2013 εγγράφου του Εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Κούτελης Δ.Ε. Καλαβρύτων για την ονομασία της πλατείας της Κούτελης σε Πλατεία Κ. Οικονομίδη.

41. Περί της από 10-04-2013 αίτησης του κ. Γεωργίου Σφαραγκούλια για έγκριση χρήσης κοινόχρηστου χώρου (τμήματος πλατείας Πετιμεζέων Καλαβρύτων επιφανείας 15 τ.μ.) για την έκθεση τραπεζοκαθισμάτων για το κατάστημά του.

42. Περί αίτησης κ. Αλεξόπουλου Αθανασίου & ΣΙΑ για έγκριση χρήσης κοινόχρηστου χώρου (Πεζόδρομου στην οδό Συγγρού 2 κ΄ Δημάρχου Πάνου Πόλκα και πλατείας ΟΣΕ επιφανείας 60 τ.μ και 30 τ.μ αντίστοιχα για την έκθεση τραπεζοκαθισμάτων για το κατάστημά του «Η ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ».

43. Περί αίτησης κας Γεωργίας Γεωργουλοπούλου, για παραχώρηση 300 τ.μ. χρήσης τμήματος πλατείας για τις ανάγκες του καταστήματός της (Καφέ – Εστιατόριο) για τη διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων και της κατά τη διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης αρχές κάθε Σεπτέμβρη, καθώς και μήκους 30 μέτρων δρόμου που παρεμβάλλεται ανάμεσα στο κατάστημά μου και την πλατεία.

44. Περί εγγράφου αιτήματος της κυρίας Προέδρου Πρωτοδικών Καλαβρύτων, για μείωση του κοστολογίου των τελών ύδρευσης του Δικαστικού Μεγάρου Καλαβρύτων για τα έτη 2012 και 2013.

45. Περί των αιτήσεων της Αθηνάς Μιχαλοπούλου για μείωση του ενοικίου του δημοτικού κυλικείου της Τ.Κ. Δάφνης Δ.Ε. Παίων Δήμου Καλαβρύτων.

46. Περί της από 19-04-2013 αιτήσεως του κ. Ιωάννη .Γ. Τσενέ (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ».

47. Περί της με αριθ. πρωτ. Δήμου Καλαβρύτων 5645/13-05-2013 επιστολής του δικηγόρου κ. Δημ. Σταθακόπουλου, αναφορικά με την απόδοση μισθωμάτων του κληροδοτήματος ΤΖΕΗΜΣ ΜΠΕΛΤΕΡ (Δημ. Μπερτουκλή) 1ου τριμήνου 2013.

48. Περί του με αριθ. πρωτ. 5678/13-05-2013 εγγράφου αιτήματος του Εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Βιλιβίνας Δ.Ε. Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων για παράνομη χρήση των δημοτικών βοσκοτόπων της Τ.Κ. Βιλιβίνας από 12 κτηνοτρόφους άλλων Τ.Κ. (Δουμενών και Μαμουσιάς Αιγιαλείας).

49. Περί αίτησης Αθανάσιου Αντ. Χριστόπουλου για παραβίαση ορίων βοσκοτόπων στην Τ.Κ. Κάτω Ζαχλωρούς Δ.Ε. Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων.

50. Περί του από 18-04-2013 αιτήματος του Συλλόγου Λειβαρτζινών Αθήνας.

51. Περί των υπ’ αριθ. 10,11, 12 και 13/2012 αποφάσεων του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Καλαβρύτων Δ.Ε. Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων.

52. Περί των υπ’ αριθ. 23, 24, 25,27 και 28/2013 αποφάσεων του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Σκεπαστού της Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.

53. Περί του υπ’ αριθ. πρωτ. 7746 από 3-6-2013 εγγράφου του Προέδρου του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Μικρού Ποντιά Δ.Ε. Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων για:

α) την καθίζηση οδοστρώματος στον οικισμό Λομποκά και β) την καλλιέργεια υδρομάστευσης στη θέση «Ζαμπάτι» του οικισμού Μεγάλου Ποντιά.



Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.