HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Εκδηλώσεις για την μάχη του Μεγάλου Σπηλαίου (24.06.1827) - Το πρόγραμμα

Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 στην Ιερά Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας, θα πραγματοποιηθούν ...



Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 στην Ιερά Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας, θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως, την επιμέλεια και την ακάματη φροντίδα του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Ιερωνύμου Κάρμα, Καθηγουμένου και των Πατέρων της Ιεράς Μονής, οι εκδηλώσεις με αφορμή την επέτειο του ιστορικού γεγονότος της μάχης του Μεγάλου Σπηλαίου (24.06.1827).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

09.00 – 09.30 Γενική προσέλευση

09.30 – 09.35 Προσέλευση Επισήμων

09.35 Η Σημαία της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως εισέρχεται στο χώρο.

10.15 Ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.κ. Αμβροσίου.

10.15 Παρουσίαση του ομιλητή από τον Πρόεδρο Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως κ. Δημήτριο Βαρβιτσιώτη.

10.20 Πανηγυρικός της ημέρας, από τον κύριο Κωνσταντίνο Χολέβα, Ιστορικό και Αρχισυντάκτη του Περιοδικού ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

10.35 Απονομή τιμητικού παπύρου για την μεγάλη προσφορά του στον Επίτιμο Πρόεδρο, επί πολλά έτη Πρόεδρο της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως και Μεγάλο Ευεργέτη της, κύριο Τάκη Παπαϊωάννου.

10.55 Ολοκλήρωση εσωτερικής τελετής. .

11.10 Ο Χορευτικός Όμιλος Νέων Σκεπαστού θα πλαισιώσει την εκδήλωση, στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.

11.30 Παραχώρηση φιλεμάτων στο χώρο υποδοχής της Ιεράς Μονής με την ευγενή συνδρομή του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Πανοσιολογιοτάτου Ιερωνύμου και ξενάγηση στα ιστορικά κειμήλια της Μονής.

12.15 Αναχώρηση επισκεπτών.




Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.