HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πολιτιστικό γεγονός για την Πάτρα η παρουσίαση του Βιβλίου του Λεχουρίτη Συγγραφέα κ Νίκου Σακελλαρόπουλου

Γιώργος Σαρρής, Λεωνίδας Μαργαρίτης, Σοφία Παπαδοπούλου Βασιλοπούλου, Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, Αθανάσιος Φραντζής, Γιώργος Τσεκλένης, Γεώρ...

Γιώργος Σαρρής, Λεωνίδας Μαργαρίτης, Σοφία Παπαδοπούλου Βασιλοπούλου, Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, Αθανάσιος Φραντζής, Γιώργος Τσεκλένης, Γεώργιος Λαζουράς, Γεώργιος Χρούσσος, Νίκος Σακελλαρόπουλος, Μαρία Μασαρά, Απόστολος Κατσιαφάρας και Θανάσης Παπαδόπουλος.
Πολιτιστικό γεγονός για την Πάτρα ήταν η παρουσίαση του νέου Βιβλίου του γνωστού Πατρινού Συγγραφέα κ Νίκου Σακελλαρόπουλου στο ξενοδοχείο "Αστήρ" με τίτλο "Λεχούρι και Κερέσοβα ριζοχώρια του Μυθικού Ερύμανθου". Πάνω από τετρακόσια άτομα οι παρευρισκόμενοι μεταξύ αυτών ο Περιφερειάρχης κ Απόστολος Καττσιφάρας, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ Γεώργιος Λαζουράς, ο τ Υπουργός κ Βασίλης Μπεκίρης, ο τα Βουλευτής κ Νομάρχης κ Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο τα Βουλευτής κ Δήμαρχος κ Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο τα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Νίκος Τζανάκος, ο π Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Λάμπρος Βασιλόπουλος, η Πρόεδρος του Ιδρύματος κ Μαρία Μασσαρά, ο Πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου κ Αθανάσιος Φραντζής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΕ κ Αναστάσιος Οικονομόπουλος.
Για το βιβλίο μίλησαν ο κ Λεωνίδας Μαργαρίτης Πρόεδρος της Ενώσεως Λοχοτεχνών ΝοτιοΔυτικής Ελλάδος, και ο κ Γέωργιος Σαρρής Συνταξιούχος ΟΤΕ Αποσπάσματα διάβασε η κ Σοφία-Παπαδοπούλου-Βασιλοπούλου μέλος τηςε Θεατρικής Ομάδας Εργαζομένων Πανεπιστημίου Πατρών όπου εντυπωσίασε και καταχειροκροτήθηκε και συντόνισε ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.
Την εκδήλωση λάμπρυνε ιδιαίτερα η παρουσία του καθηγητή Ιατρικής κ Γεωργίου Χρούσου τον οποίο τίμησε ο Σύλλογος τα Λεχουριτών κ Κερασοβιτών και ο οποίος συγκαταλέγεται μεταξύ των 200 καλυτέρων Γιατρών του κόσμου και έχει βραβευθεί με διεθνείς βραβεύσεις και στην Ελλάδα.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την Χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ υπό την Διεύθυνση του Μαέστρου Τάσου Καραγιάννη πλαισιωμένη από την ορχήστρα του Μουσικού Γυμνασίου Πατρών όπου εντυπωσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν.
Τα έσοδα από τις πωλήσεις βιβλίων και η χορηγία από τον Σύλλογο Συνταξιούχων ΟΤΕ δόθηκαν στο Ίδρυμα Στήριξης Ογκολογικών Ασθενειών "Η ΕΛΠΙΔΑ".

Η Χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου Εραζομένων ΟΤΕ με τους μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου υπο την Διεεύθυνση του Μαέστρου Τάσου Καραγιάννη

Δημήτρης Κατσικόπουλος, Βασίλης Μπεκίρης, Απόστολος Κατσιφάρας, Θανάσης Παπαδόπουλος.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς που δίνει την Πλακέτα στον Καθηγητή Παιδιατρικής Γιώργο Χρούσσο Διακρίνεται και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λεχουριτών-Κερασοβιτών κ Γεώργιος Τσεκλένης.

Ο Συγγραφέας Νίκος Σακελλαρόπουλος με τον βραβευθέντα διάσημο Καθηγητή κ Γεώργιο Χρούσο








Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.