HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Λειβαρζινοί τίμησαν τον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια γιορτάσαμε φέτος 8 Μαΐου 2013 την Εορτή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου η οποία συνέπεσε με την εβδομά...



Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια γιορτάσαμε φέτος 8 Μαΐου 2013 την Εορτή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου η οποία συνέπεσε με την εβδομάδα της Διακαινησίμου. Η Εκκλησιά έλαμπε,το Αλώνι έβαλε τα καλά του για να υποδεχτούμε αυτή την τόσο σημαντική ημέρα για τον μαχαλά μας. Όλοι μας παραμείναμε μετά το Θείο Πάσχα για την Εορτή του Προστάτη μας καθώς και πολλοί άλλοι συγχωριανοί που μας τίμησαν με την παρουσία τους.Οι εξαίρετοι γαμπροί του κ. Ιωαννη Λαντα ο κ. Ηλιας Παπαγιαννακοπουλος και ο κ. Θεοδωρος Λελος με τις μελωδικές τους φωνές μας προσέφεραν μια πανδαισία κατάνυξης κατά την Θεία Λειτουργία. Ακολούθησε λαχειοφόρος μια προβατίνα προσφορά και φέτος όπως και τα προηγούμενα χρόνια απο τον γείτονα μας κ. Χρήστο Ανδριοπουλο καθώς και μια Κολουρα..
Ευχαριστούμε όλους εκείνους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.Ο Θεολόγος να ειναι Βοήθεια τους και να χαρίζει υγεία. Να Είστε Όλοι Καλά και του χρόνου να βρεθούμε παλι να γιορτάσουμε τον Θεολόγο μας..
Επίσης την Εβδομάδα του Πάσχα είχαμε την χαρά να ανοίξουμε και αρκετά Ξωκλήσια. Άγιο Αθανάσιο, Αγία Τριάδα στα Θουγεικα και τον Άγιο Βλασσιο στο Λειβαρτζινο με τον ακούραστο ιερέα μας Πατήρ Αγγελή Συριοπουλο και του υπόλοιπους Ιεροψάλτες να ειναι πάντα παρόντες για την τέλεση της Θείας Λειτουργίας.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ



Σάκης Παπαγιαννακόπουλος





Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.