HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πανελλήνια Διάκριση για το Γ.Ν. - Κ.Υ. Καλαβρύτων

Πολύ σημαντική και ουσιαστική ήταν η συμμετοχή του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Καλαβρύτων στο 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατ...

Πολύ σημαντική και ουσιαστική ήταν η συμμετοχή του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Καλαβρύτων στο 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκιδική 8 -12 Μαΐου 2013, το οποίο και παρακολούθησαν περί τους 550 Συνέδρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Ανάμεσα στις 170 Επιστημονικές εργασίες, το Νοσηλευτικό Ίδρυμα συμμετείχε με 6 : 

1. Ιατρική Δεοντολογία και Ηθική: Συνύπαρξη Αιώνων (Ν. Ραζής, Ρ. Ραζή, Γ.-Α. Ραζή). 
2. Συνθήκες Νοσηλείας κατά τους Βαλκανικούς πολέμους ( Ν. Ραζής, Ρ. Ραζή, Γ.-Α. Ραζή). 
3. Τραυματισμοί στην Ιλιάδα (Ν. Ραζής, Θ. Ρέντεσης). 
4. Απώλειες και Τραυματισμοί στη Μάχη του Λάλα (Ν. Ραζής, Θ. Ρέντεσης). 
5. Συσχέτιση Γενικής Ούρων και Ουροκαλλιέργειας στη Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (Σ. Παρατήρας, Ν. Μίαρης, Μ. Κούβαρη, Αικ. Ζαχαροπούλου, Οθ. Ευθυβούλου, Ν. Ραζής). 
6. Άποψη και Γνώση Πληθυσμού για Γενόσημα Φάρμακα (Β. Γκλαβάς, Ν. Μίαρης, Μ. Κούβαρη, Αικ. Ζαχαροπούλου, Θ. Ζαφειροπούλου, Ν. Ραζής). 

Την παρουσίαση των εργασιών επιτέλεσε ο Ιατρός του Κ.Υ. Καλαβρύτων κ. Ν. Ραζής ο οποίος ανέπτυξε εισήγηση με τη “Συσχέτιση της Γενικής Ιατρικής με την Ιστορία της Ιατρικής”. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία εργασία απέσπασε, μετά από σχετική κρίση της Επιτροπής και θετικότατα σχόλια, το 1ο βραβείο Αναρτημένων Ανακοινώσεων για όλη την Ελλάδα ανάμεσα σε 51 αντίστοιχες εργασίες. Το βραβείο αποτελεί ηθική αναγνώριση και επιβράβευση του έργου που παράγεται στο Νοσοκομείο – Κ.Υ. Καλαβρύτων. 
ο κ. Νικόλαος Ραζής στο βήμα του συνεδρίου 


Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.