HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Σύλλογος Σκεπαστού τίμησε τη μνήμη του Αγίου Αθανασίου

Την Τρίτη του Πάσχα με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου γιορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Αθανασίου στην παλιά Βυσωκά , το " Απάνω χωριό &qu...


Την Τρίτη του Πάσχα με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου γιορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Αθανασίου στην παλιά Βυσωκά, το " Απάνω χωριό " έτσι όπως συνήθιζαν και συνηθίζουν ακόμα και σήμερα οι κάτοικοι του Σκεπαστού να αποκαλούν το μέρος στο οποίο ήταν χτισμένο το χωριό περίπου 180 χρόνια πριν.
Φέτος με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου και τη συνεργασία του Εκκλησιαστικού συμβουλίου Του Αγίου Αθανασίου, ο Σύλλογος θέλησε τιμώντας τη μνήμη του Αγίου, παράλληλα να δώσει και μια ξεχωριστή νότα στη γιορτινή αυτή μέρα και έτσι τα τρία από τα τμήματα του χορευτικού ομίλου βρέθηκαν εκεί και χόρεψαν σε σκοπούς παραδοσιακούς.
Μετά την τέλεση της θείας λειτουργίας και την αρτοκλασία, το εκκλησιαστικό συμβούλιο προσέφερε πασχαλινά εδέσματα, φαγητό και κρασί στους παρευρισκομένους, οι οποίοι διασκέδασαν με τους χορευτές του ομίλου, με χορούς από Ήπειρο, νησιά του Αιγαίου και Πελοπόννησο .
Παρόντες ήταν και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γ. Λαζουράς, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δ. Χουλιάρας, ο Αντιδήμαρχος κ. Ε. Φλογεράς ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ν. Μαγκαφάς, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Σκεπαστού κ. Α. Μπάλιος, ο κ. Δ. Κατσικόπουλος και άλλοι εκπρόσωποι φορέων.
Ο Πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαρίστησαν όλα τα μέλη του χορευτικού ομίλου που συμμετείχαν στη γιορτή, το δάσκαλο κ. Γιαννόπουλο Χρήστο, το εκκλησιαστικό συμβούλιο για τη συνεργασία και ευχήθηκαν χρόνια πολλά με υγεία σε όλους!




Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.