Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: 1ο Εσωτερικό Ομαδικό Κύπελλο Σκάκι - Πρόγραμμα και πληροφορίες

Ο ΣΕΠΟΚΕ προκηρύσσει 11-16/6/2013 το 1ο Εσωτερικό Ομαδικό Κύπελλο Σκάκι για αθλητές του, με ελεγμένα θεωρημένα Αθλητικά Δελτία ΣΕΠΟΚΕ...


Ο ΣΕΠΟΚΕ προκηρύσσει 11-16/6/2013 το 1ο Εσωτερικό Ομαδικό Κύπελλο Σκάκι για αθλητές του, με ελεγμένα θεωρημένα Αθλητικά Δελτία ΣΕΠΟΚΕ, που πιστοποιημένα φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο “ΑΓΛΑΪΑ ΚΟΝΤΗ - ΕΛΕΝΗ ΧΑΜΨΑ” (γεν. από 30/12/2000 και μετά).
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν, με δωρεάν συμμετοχή και ελεύθερη παρακολούθηση, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων, με απλό σύστημα νοκ-άουτ. Η νικήτρια ομάδα κάθε γύρου προκρίνεται στον επόμενο γύρο. Θα υπάρξει Μεγάλος και Μικρός Τελικός, για την ανάδειξη αντίστοιχα των πρώτων 4 Ομάδων του Κυπέλλου.

Πρόγραμμα αγώνων (οι αντίστοιχοι αθλητές του ΣΕΠΟΚΕ είναι 16-17):
11/6 ώρα 10:00: 1ος γύρος ώρα 14:00: 2oς γύρος
12/6 ώρα 10:00: 3ος γύρος ώρα 14:00: Μικρός και Μεγάλος τελικός
Σε 1η-2η-3η Ομάδα θα χορηγηθούν Κύπελλα και σε όλους-ες Διπλώματα Συμμετοχής.
Το πρόγραμμα και οι ώρες, ενδέχεται να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις συμμετοχές και τις σχολικές ανάγκες, μετά από αιτιολογημένη εισήγηση του Επικεφαλής Διαιτητή και απόφαση του Διευθυντή Αγώνων, χωρίς άλλη ανακοίνωση.
13/6 ώρα 10:00: επιτέλεση τυχόν αναβολών.
14/6 ώρα 10:00: Απονομές-βραβεύσεις, στην επίσημη τελετή αποφοίτησης.

Θα χρησιμοποιηθούν ηλεκτρονικά χρονόμετρα με χρόνο σκέψης 45΄συν 30΄΄/κίνηση για κάθε παίκτη. Η καταγραφή των κινήσεων είναι υποχρεωτική για όλη την διάρκεια του αγώνα. Παίκτης-τρια που δεν προσέλθει, μετά την πάροδο 45 λεπτών μηδενίζεται.
Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 2-3 παίκτες, ανεξαρτήτου ΕΛΟ-ηλικίας-φύλλου, εκ των οποίων δικαίωμα και θέση συμμετοχής σε κάθε αγώνα θα έχουν 2, με απόφαση του Αρχηγού της κάθε ομάδας (που μπορεί να είναι ένας εκ των αθλητών), απόφαση που θα κοινοποιείται γραπτώς σε Διαιτητή της Οργάνωσης 5΄ πριν από την έναρξη κάθε γύρου.
Ενστάσεις καταθέτονται γραπτώς, χωρίς παράβολο και εκδικάζονται τελεσίδικα και ανακοινώνονται από την Επιτροπή Ενστάσεων πριν από την έναρξη του επομένου γύρου.
Σε κάθε σκακιέρα, νίκη χρεώνεται με 1 πόντο, ισοπαλία με 1/2, ήττα με 0. Για ήττα χωρίς αγώνα αφαιρείται μισός (1/2) πόντος. Νίκη χωρίς αγώνα βαθμολογείται με 1,5-0. Το αποτέλεσμα κάθε συνάντησης, καθορίζεται από το σύνολο των πόντων της κάθε ομάδας. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, νίκη στην 1η σκακιέρα δίνει 2 μονάδες και στην 2η 1 μονάδα. Επί ισοπαλίας νικήτρια θεωρείται η ομάδα που είχε τα μαύρα στη 1η σκακιέρα.
Τα ζευγάρια προκύπτουν με ελεύθερη κλήρωση. Οι ομάδες "εντός" έδρας παίζουν με λευκά στην 1η σκακιέρα και με μαύρα στη 2η, οι "εκτός" έδρας αντίστροφα. Οι έδρες στον 1ο γύρο καθορίζονται με κλήρωση, στους επόμενους ακολουθείται διαδικασία εξισορρόπησης όπως στο Ελβετικό σύστημα και σε περίπτωση ίδιας διαδοχής κλήρωση. Γνωστοποιήσεις κληρώσεων ανακοινώνονται από Επ.Διαιτητή έως και 5΄ πριν τον γύρο.
Διευθυντής Αγώνων: Aπ. Χαλμούκης Δντης Δημοτικού Καλαβρύτων.
Επικεφαλής Διαιτητής και Γιατρός Αγώνων: Δρ Ν. Χ. Ραζής Πρόεδρος ΣΕΠΟΚΕ
Διαιτητές Αγώνων: Στ. Σταυρόπουλος, Ηλ. Ερμείδης, Γεωρ. Πεντζιάς, Ρεγ. Ραζή.
Αν. Διατητής: Θ. Παναγόπουλος, Βαρβάρα Βασιλάτου, Ρ. Ραζή, Γ. Πεντζιάς.
(Διαιτητές και αν. Διαιτητές, αποφοίτησαν από το Σεμινάριο Διαιτησίας Καλαβρύτων 2013)
Επιτροπή Ενστάσεων: Π. Νικολάου (Πρόεδρος), Λ. Βασιλόπουλος, Ελ. Μαζαράκης.
Γραμματεία Αγώνων: Κυριακή Γεωργιάδου-Κική Λούτση, Μέλη ΔΣ ΣΕΠΟΚΕ
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από το Διευθυντή έως ώρα 07.55 της 11/6.
Για ό,τι δεν περιγράφεται-προβλέπεται στην παρούσα προκήρυξη, ισχύουν οι κανονισμοί Αγώνων της ΕΣΟ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΟΚΕ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Δρ Ν. Χ. ΡΑΖΗΣ 
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κ. ΡΑΖΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

(φωτο αρχείου)

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.