HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τράπεζας Αίματος από τον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο Πάτρας

Την δημιουργία Τράπεζας Αίματος ανακοίνωσε το Δ.Σ. του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας . Μέλη της Τράπεζας Αίματος μπορεί να γίνουν όλα ...

Την δημιουργία Τράπεζας Αίματος ανακοίνωσε το Δ.Σ. του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας. Μέλη της Τράπεζας Αίματος μπορεί να γίνουν όλα τα μέλη του Παγκαλαβρυτινού, τα συγγενικά τους πρόσωπα, και οι φίλοι του ιστορικού Συλλόγου.
Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της, που εγκρίθηκε ήδη από το Δ.Σ. του Τμήματος, σκοπός της Τράπεζας Αίματος είναι:
Η δημιουργία διαρκούς παρακαταθήκης αίματος για την αντιμετώπιση των αναγκών των μελών μας.
Η παροχή βοήθειας και η συμπαράσταση για την εξεύρεση αίματος στις έκτακτες ανάγκες των μελών, όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα στην Τράπεζα.
Η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς αίματος στο συλλογικό χώρο και το κοινωνικό περιβάλλον των μελών του Παγκαλαβρυτινού.

Το αμέσως προσεχές διάστημα η Επιτροπή Αιμοδοσίας, η οποία ήδη εργάζεται προς την κατεύθυνση αυτή, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας Πατρών, θα οργανώσουν την πρώτη αιμοδοσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Συλλόγου Παπαδιαμαντοπούλου 17α κάτω από το κάστρο της Πάτρας, την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013, ώρα 6 έως 9 μ.μ.
Είναι αυτονόητο ότι τόσο τα μέλη όσο και οι φίλοι της Τράπεζας, μπορούν να δίνουν αίμα όποτε επιθυμούν και ανεξάρτητα απ οργανωμένες αιμοδοσίες, όποτε το επιθυμούν.
Η Ίδρυση της Τράπεζας Αίματος αποτελεί μια κορυφαία πρωτοβουλία, την οποία θα πρέπει να στηρίξουμε όλοι με το αίμα μας!!
Παρακαλούμε Δηλώστε Συμμετοχή στην πρώτη αιμοδοσία στα γραφεία του Συλλόγου, στην υπεύθυνη του τμήματος, Ιατρό Αικατερίνη Λαγουμιτζή τηλ. 6976658960 η στον πρόεδρο κ. Αθανάσιο Φραντζή τηλ. 6972296949

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.