Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μ. Κανελλοπούλου: "Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε" από τον Υπ. Υγείας για το Νοσοκομείο Καλαβρύτων

Με αφορμή την απάντηση του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου στην ερώτησή της για το μέλλον του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, η βουλευτής Αχ...

Με αφορμή την απάντηση του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου στην ερώτησή της για το μέλλον του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου σχολιάζει τα εξής:

"Η απάντηση του Υπουργού Υγείας στην ερώτησή μας για το αν θα κλείσει ή θα συνεχίσει να υποβαθμίζεται το Νοκομείο Καλαβρύτων, ανήκει στην κατηγορία “άλλα λόγια να αγαπιόμαστε”. Ο Υπουργός... απλώς δεν απαντάει.

Αντ' αυτού αραδιάζει νόμους και διατάξεις που καμία σχέση δεν έχουν με το βασικό μας ερώτημα.

Καλούμε σε συνεχή επαγρύπνηση τους κατοίκους των Καλαβρύτων και των εξαρτώμενων από το Νοσοκομείο παρακείμενων περιοχών.

Και επιτέλους, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, ας πάρει θέση και ας παρέμβει προκειμένου οι εκκωφαντικές πια φήμες, περί κλεισίματος του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, να μην βγουν αληθινές."




Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.