HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας - «Δίνω Αίμα, Δίνω Ζωή»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας. Με το σύνθημα «Δίνω Αίμα, Δί...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας.

Με το σύνθημα «Δίνω Αίμα, Δίνω Ζωή» πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία προχθές Τετάρτη 24 Απριλίου, η πρώτη οργανωμένη Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσαν τα χορευτικά τμήματα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας, στην αίθουσα χοροδιδασκαλίας του Συλλόγου, Παπαδιαμαντοπούλου 17α στην περιοχή του Κάστρου της Πάτρας.
Δεκάδες μέλη συμμετείχαν στη διαδικασία της Αιμοδοσίας, με αποτέλεσμα τη συγκέντρωση ικανοποιητικού αριθμού φιαλών αίματος.
Πρόκειται για μια νέα ανθρωποκεντρική δράση του Παγκαλαβρυτινού, που θα επαναλαμβάνεται δυο φορές το χρόνο, Απρίλιο και Σεπτέμβριο, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας Πατρών.
Ο πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Πάτρας Αθανάσιος Φραντζής ευχαριστεί τα δεκάδες μέλη των χορευτικών που ανταποκριθήκαν στο κάλεσμα του συλλόγου προσφέροντας με το αίμα τους ελπίδα ζωής στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.


Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.