HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υδροπλάνα ξανά για τη σύνδεση της Πάτρα με το Ιόνιο

Η "Ελληνικά Υδατοδρόμια" είναι η εταιρία που έχει αναλάβει, μετά από ανάθεση του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας, την δημιουργία υ...

Η "Ελληνικά Υδατοδρόμια" είναι η εταιρία που έχει αναλάβει, μετά από ανάθεση του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας, την δημιουργία υδατοδρομίων σε Κέρκυρα και Παξούς καθώς και στα δύο Διαπόντια νησιά, Οθωνοί και Ερεικούσα. Τα υδατοδρόμια αυτά θα ανήκουν στον ΟΛΚ. Eνδιαφέρον υπάρχει επίσης και από το νησί της Ιθάκης.

Στο προηγούμενο εγχείρημα του 2008 για την δρομολόγηση υδροπλάνων στην Ελλάδα, πριν λίγα χρόνια, η κύρια δραστηριότητά τους είχε συγκεντρωθεί στα νησιά του Ιονίου. Έτσι, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την βιώσιμη εμπορική λειτουργία των υδροπλάνων όλο το χρόνο. Για παράδειγμα η σύνδεση της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου με την πόλη της Πάτρας εκτιμάται ότι μπορεί να λειτουργεί καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου αφού υπάρχει ζήτηση.
από:pelop.gr

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.