HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συμμετοχή του Σκακιστικού Ομίλου Καλαβρύτων στο κύπελλο Σκάκι

Ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) συμμετείχε στο ομαδικό Κύπελλο σκάκι της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Π...

Ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) συμμετείχε στο ομαδικό Κύπελλο σκάκι της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου (ΕΣΣΠ).
Μετά από σχετική κλήρωση, μετέβη (14/4) στην Πάτρα, όπου και έτυχε θαυμάσιας υποδοχής και αγωνίστηκε με το Σωματείο “Ακαδημία των Σπορ”.
Την αποστολή του ΣΕΠΟΚΕ απετέλεσαν οι:
• Δρ Ν. Χ. Ραζής αρχηγός Ομάδας
• Αλέξης Μπίρμπας 1η σκακιέρα
• Θεοδωρής Μαντάς 2η σκακιέρα
• Πέτρος Στέργιος 3η σκακιέρα
• Χαράλαμπος Κοντής 4η σκακιέρα
Ύστερα από ενδιαφέρουσες παρτίδες ζατρικίου, ο ΣΕΠΟΚΕ ηττήθηκε με σκορ 3-1, αλλά το πολύ θετικό και ουσιαστικό της όλης εμπειρίας, ήταν οι θετικότατες και μοναδικές εικόνες που αποκόμισαν όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτή την διοργάνωση.
Ο Υπεύθυνος της “Ακαδημίας” Νικόλαος Μαστροδήμος, καταξιωμένος δάσκαλος με θητεία στο Περιβαλλοντολογικό Κέντρο Κλειτορίας, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον ΣΕΠΟΚΕ και ευχαρίστως αποδέχτηκε πρόταση να επισκεφθεί τα Ηρωικά και Μαρτυρικά Καλάβρυτα, όπου και θα του ανταποδοθεί η θαυμαστή φιλοξενία του: μία ακόμη απόδειξη ότι ο αθλητισμός ενώνει.




Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.