HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Δημοτικό Συμβούλιο σε Ειδική και Τακτική Συνεδρίαση - Όλα τα Θέματα

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 και ώρα 15:30 στο Δημοτικό ...


Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 και ώρα 15:30 στο Δημοτικό Κατάστημα. 
Να σημειώσουμε ότι την ίδια μέρα και ώρα 15:00 θα γίνει ειδική συνεδρίαση έγκρισης οικονομικών καταστάσεως χρήσης 2011 του Δήμου Καλαβρύτων ( Ισολογισμός – Αποτελέσματα Χρήσεως).

Τα θέματα της τακτικής συνεδρίασης είναι τα εξής:

1. Περί των κακοτεχνιών, ελαττωμάτων και ελλείψεων στο έργο: «Εσωτερικό Δίκτυο Αποχέτευσης Καλαβρύτων» και των μέτρων που πρέπει να ληφθούν.

2. Περί τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου εκτελεστέων έργων 2013.

3. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους 2013.

4. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του Τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικον. έτους 2013 για την ένταξη των Μελετών: 1) Υδραυλική Μελέτη Οριοθέτησης Ποταμού 15.000 € πλέον ΦΠΑ και 2) Περιβαλλοντική Μελέτη Οριοθέτησης Κλειτόριου Ποταμού 6.000 πλέον ΦΠΑ.

5. Περί υποβολή αιτήματος στο πρόγραμμα του «ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ» Πρόγραμμα: Αστική Αναζωογόνηση 2012 – 2015 – έτος 2013, ΄Αξονας προτεραιότητας 2 – Μέτρο 2-2 : Βελτίωση αστικού εξοπλισμού – Προμήθεια οργάνων Παιδικής Χαράς και Αθλοπαιδιών.

6. Περί έγκρισης η μη του αποτελέσματος της διεξαχθείσας δημοπρασίας για τη μίσθωση τμήματος ακινήτου του Νικολάου Μαρίνη στην Κλειτορία, για την άμεση και ταχεία κατασκευή ασφαλούς και σύντομης παρακαμπτήριας οδού, προς και από την Κλειτορία λόγω της καταστροφής της γέφυρας στον Κλειτόριο ποταμό.

7. Περί έγκρισης αναγκαιότητας προμήθειας τροφίμων για ο Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και ΄Αθλησης Καλαβρύτων (Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Καλαβρύτων) Δ.Ε. Καλαβρύτων και για τη Μαθητική Εστία – Ξενώνας Νεότητας Δ.Ε. Κλειτορίας.

8. Περί της αναγκαιότητας προμήθειας ασφάλτου για τις ανάγκες αποκατάστασης βλαβών στο οδικό δίκτυο του Δήμου Καλαβρύτων.

9. Περί της αναγκαιότητας προμήθειας σκυροδέματος για τις ανάγκες των Τοπικών Κοινοτήτων των Δημοτικών Ενοτήτων: 1) Καλαβρύτων, 2) Κλειτορίας, 3) Αροανίας και 4) Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων.

10. Περί έγκρισης της αναγκαιότητας επισκευής και αντικατάστασης του υπ’ αριθ. ΚΗΟ-6690 απορριμματοφόρου οχήματος του Δήμου.

11. Περί έγκρισης της αναγκαιότητας εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στην Τοπική κοινότητα Πετσάκων» Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.

12. Περί έγκρισης της αναγκαιότητας εκτέλεσης της εργασίας καθαρισμού των Κοιμητηρίων του Δήμου Καλαβρύτων.

13. Περί έγκρισης της αναγκαιότητας εκτέλεσης επειγουσών εργασιών αποκατάστασης βλαβών δικτύου ύδρευσης στις Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Παίων του Δήμου Καλαβρύτων.

14. Περί ορισμού Ορκωτών Λογιστών για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου Καλαβρύτων, χρήσεων 2012 και 2013.

15. Περί ορισμού Ορκωτών Λογιστών με αναπληρωτές στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ (ΔΗ.Κ.ΕΚ. – ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ) οικονομικών ετών 2012 και 2013.

16. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: « Συντήρηση Δρόμων Πάου – Νασίων» Δ.Ε Παΐων Δήμου Καλαβρύτων.

17. Περί σύστασης Επιτροπής για τη χορήγηση αδειών ίδρυσης και λειτουργίας παιδικών εξοχών (κατασκηνώσεων).

18. Περί διαγραφής χρεών υποχρέων από τους Χρηματικούς Καταλόγους της Τοπικής Κοινότητας Καλαβρύτων, Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.

19. Περί του από 21-03-2013 αιτήματος του Συλλόγου Ορειβασίας-Χιονοδρομίας – Αναρρίχησης Προστασίας Περιβάλλοντος Καλαβρύτων (ΣΟΧΑΚ) για το 33ο Πανελλήνιο Πέρασμα στο φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού.

20. Περί ψήφισης πίστωσης ποσού 150 € για την εξόφληση δελτίου Αποστολής-Τιμολογίου για την πώληση αγαθών που έχει εκδοθεί επ’ ονόματι του Δήμου, για προμήθεια δύο στεφάνων στην κηδεία του μέλους του Δ.Σ του Δ.Μ.Κ.Ο., Χρήστου Σοφιανόπουλου.

21. Περί του με αριθ. πρωτ. 4749/2-4-2012 εγγράφου αιτήματος του Εκπροσώπου της Tοπικής Κοινότητας Κανδάλου της Δ.Ε Καλαβρύτων, για αποκλεισμό δημοτικού δρόμου (περίφραξη σε ιδιόκτητο οικόπεδο) από την Ελένη Πολυζωγοπούλου στη θέση «Βρυσταλώνια» της Τ.Κ Κανδάλου, λήψη μέτρων προστασίας με διοικητική αποβολή για την επαναφορά των πραγμάτων στην πρότερα κατάσταση και περί της από 28-03-2013 αίτησης της κας Ελένης Πολυζωγοπούλου.

22. Περί εκμίσθωσης του δημοτικού ακινήτου της Ξενοδοχειακής Μονάδας Κερτέζης στην Τοπική κοινότητα Κερτέζης Δ.Ε. Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων.

23. Περί εκμίσθωσης του δημοτικού ακινήτου στην Τοπική Κοινότητα Πλανητέρου της Δ.Ε. Kλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων.

24. Περί της καταγγελίας των κ.κ. Αλεξίου Γεωργακόπουλου, Γεωργίου Γεωργακόπουλου, Αθανασίου Ροδόπουλου, Γεωργίου Θεάκου και Αθανασίου Δημήτρουλα για αυθαίρετη περίφραξη κοινόχρηστου-δημοτικού χώρου στην περιοχή του Αγίου Κων/νου της Τοπικής Κοινότητας Καλαβρύτων Δ.Ε. Καλαβρύτων από τον κ. Θεόδωρο Χαλμούκη.

25. Περί επικαιροποίησης του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου Καλαβρύτων, οικονομικού έτους 2013.



Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............


2 σχόλια

  1. Λεει ο λαος,'απορεια ψαλτου βηξ'.δεν περιμενω καποια απαντηση απο αναρμοδιως αναρμοδιους.θα διατυπωσω ομως το ερωτημα προς τους αναγνωστες και τον μπλογκερ.Το 'καποδιστριακο' δημοτικο συμβουλιο εχει παρει 100αδες αποφασεις [τουλ.25 θεματα σε καθε μηνιαια τακτ. συνελ.] Τυποις υπαρχει ιστοσελιδα του Δημου!! υπαλληλοι με αρμοδιοτητα την ηλεκτρον.ενημερωση!!! υπαρχουν πλαισια διαφανειας, διαυγειας, open goverment η οπως αλλιως?!!!ποιος αρμοδιος η μη μπορει να με ενημερωσει πως θα γινω κοινωνος του κειμενου των εν λογω αποφασεων και της υλοποιησης των η οχι??ζηταω πολλα? ενας πολιτειακα κ'οχι πολιτικα σκεπτομενος 'βλαχος' της επαρχειας Καλαβρυτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλες οι αποφάσεις αναρτώνται στο "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" http://et.diavgeia.gov.gr/ota_perifereies.php....Βρες Δημος Καλαβρυτων και υπάρχουν όλες οι αποφάσεις, πιστωσεις, εγκρύσεις προμήθειες κλπ με ...χρονοκαθυστερηση περιπου ενα μηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.