HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση Γρ. Αλεξόπουλου και Θανάση Νταβλούρου για την γέφυρα στην Κλειτορία

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (5.3) στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας κ. Γρηγόρη Αλεξόπο...


Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (5.3) στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλου, με τον Βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ. κ. Αθανάσιο Νταβλούρο, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας.

Στο πλαίσιο αυτής της ενημέρωσης από τον Αντιπεριφερειάρχη, και σε σχέση με την κατασκευή της νέας γέφυρας στον Κλειτόριο ποταμό, υπήρξε η συναντίληψη ότι η εγκριθείσα χρηματοδότηση των 250.000 ευρώ από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Υποδομών και Μεταφορών θα πρέπει άμεσα να αξιοποιηθεί από πλευράς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με την κατ’ επείγουσα διαδικασία και πάντα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, όπως άλλωστε έχει ζητηθεί και από τον Δήμο Καλαβρύτων.


Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.


Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.