HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φωτορεπορτάζ από τις επετειακές εκδηλώσεις στην Φροξυλιά – Χελωνοσπηλιά

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε και φέτος τις επετειακές εκδηλώσεις στην ΦΡΟΞΥΛΙΑ - ΧΕΛΩΝΟΣΠΗΛΙΑ σε ανάμνηση των προεπαναστατικών γεγονότων...


Πλήθος κόσμου παρακολούθησε και φέτος τις επετειακές εκδηλώσεις στην ΦΡΟΞΥΛΙΑ - ΧΕΛΩΝΟΣΠΗΛΙΑ σε ανάμνηση των προεπαναστατικών γεγονότων το Μάρτη του 1821 με  Τρισάγιο στο Μνημείο Φροξυλιάς - Κατάθεση στεφάνων. Τον Πανηγυρικό της ημέρας εκγώνησε ο κ. Σωκράτη Μούσιος, Πρόεδρος του Συλλόγου Λυκουριωτών «Ο Προφήτης Ηλίας». Στην συνέχεια έγινε απαγγελία ποιημάτων και παρουσίαση εθνικών παραδοσιακών χορών από μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Λυκούριας και αναπαράσταση του ιστορικού γεγονότος από τη Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Λυκουριωτών «Πηγές Λάδωνα»
Ο Σύλλογος Λυκουριωτών «Ο Προφήτης Ηλίας» παράθεσε εορταστικού γεύμα στη Λυκούρια 
Οι εκδηλώσεις Φροξυλιάς – Χελωνοσπηλιάς πραγματοποιηθηκαν με τη συνεργασία του Προοδευτικού Συλλόγου των Απανταχού Τουρλαδέων «Ο Άγιος Ανδρέας» και του Συλλόγου Λυκουριωτών «Ο Προφήτης Ηλίας».






Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.