HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου της 29ης Μαρτίου 2013

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την  Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό ...

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Κατάστημα με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Περί ψήφισης του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου Καλαβρύτων, οικονομικού έτους 2013.

2. Περί υποβολής πρότασης του Δήμου Καλαβρύτων για την ένταξη της Πράξης «Ηλεκτρονική Παρακολούθηση Υποδομών ΄Υδρευσης Δήμου Καλαβρύτων» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (Άξονας Προτεραιότητας 2 «Προστασία και Διαχείριση Υδάτινων Πόρων» - ΕΠΕΡΑΑ/ΥΠΕΚΑ).

3. Περί έγκρισης του αποτελέσματος της διεξαχθείσας δημοπρασίας για τη μίσθωση τμήματος ακινήτου του Νικολάου Μαρίνη στην Κλειτορία, για την άμεση και ταχεία κατασκευή ασφαλούς και σύντομης παρακαμπτήριας οδού, προς και από την Κλειτορία λόγω της καταστροφής της γέφυρας στον Κλειτόριο ποταμό.

4. Περί έγκρισης της Μελέτης: «Μελέτη τοπογραφικής αποτύπωσης πλατείας Αγραμπέλων» Δ.Ε. Αροανίας του Δήμου Καλαβρύτων.

5. Περί έγκρισης της Μελέτης: «Αποκατάσταση υποδομών ύδρευσης Δροβολοβού» Δ.Ε. Αροανίας του Δήμου Καλαβρύτων.

6. Περί έγκρισης Γνώμης Γ.Τ.Υ (ΤΥΔΚ) για παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Ολοκλήρωση μεταφοράς νερού από γεώτρηση Αμυγδαλιάς στην Τ.Κ. Πεύκου» Δ.Ε. Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων.

7. Περί έγκρισης Γνώμης Γ.Τ.Υ (ΤΥΔΚ) για παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έρου: «Εργασίες κτιρίου Κοινωνικής Μέριμνας – Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Δ. Δάφνης» της Δ.Ε. Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων.

8. Περί αποδοχής και διάθεσης πίστωσης ποσού 41.910,09 € από Κατανομή των Κ.Α.Π. του ΥΠ.ΕΣ. για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων του Δήμου.

9. Περί του από 8-2-2013 εγγράφου του Δ/ντή των ΕΛΤΑ Περιφ. Δ/νσης Δυτ. Ελλάδας με θέμα «Εισπράξεις για λογαριασμό τρίτων». Υπογραφή Σύμβασης Δήμου Καλαβρύτων και ΕΛΤΑ για ένταξη στο Σύστημα Εισπράξεων Ταχυπληρωμής για την είσπραξη των λογαριασμών ύδρευσης κλπ.

10. Περί αιτήματος του ΣΕΠΟΚΕ.

11. Περί αίτησης κ. Σωτήρη Μουγκοπέτρου, κατοίκου Τ.Κ. Σειρών Δ.Ε. Αροανίας Δήμου Καλαβρύτων για διαγραφή των βεβαιωθέντων δημοτικών τελών (δικαιωμάτων βοσκής) των ετών 2006 και 2007 λόγω μη χρήσης των δημοτικών βοσκοτόπων.

12. Περί της από 9-1-2013 αίτησης του κ. Ανδρέα Τσουκαλά, για επιστροφή ποσού 14,90 € ως αχρεωστήτως εισπραχθέν από δημοτικά τέλη (δικ. Νεκροταφείου έτους 2008).

13. Περί της από 28-02-2013 αίτησης του κ. Αναστασίου Παπαναγιώτου, κατοίκου Τοπικής Κοινότητας Ψωφίδας (Τριποτάμων) Δ.Ε Αροανίας, για αυθαίρετη περίφραξη και ιδιοποίηση τμήματος δημοτικού κοινοτικού-δρόμου στη θέση «Κανακάρη» Τ.Κ. Ψωφίδας από τον ιερέα Δημήτριο Γιούτσο που εμποδίζει τη διέλευση των δημοτών, και λήψης μέτρων από το Δήμο.

14. Περί του με αριθ. πρωτ. 5286/10-04-2012 εγγράφου του Εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Κρυνοφύτων Δ.Ε. Κλειτορίας γι την αίτηση κ. Αθαν. Κουφού που αφορά κλείσιμο κοινόχρηστου κοινοτικού δρόμου στα Kρυνόφυτα.

15. Περί αίτησης κ. Γεωργίου Γιαννακόπουλου για φερόμενη καταπάτηση δημοτικού αγροτικού δρόμου από Αθανάσιο Ρήγα και Σωτήριο Μουγκοπέτρο στην περιοχή «Λαγκάδα» της Τ.Κ. Σειρών Δ.Ε. Αροανίας Δήμου Καλαβρύτων.

16. Περί αποδοχής πίστωσης ποσού 80.000,00 € για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών από θεομηνίες.

17. Περί γνωμοδότησης του Δημοτικού Συμβουλίου για την τμηματική οριοθέτηση ρέματος στη θέση «Μάνα» Δήμου Καλαβρύτων.

18. Περί ψήφισης πίστωσης για την εξόφληση Τιμολογίων που έχουν εκδοθεί επ’ ονόματι του Δήμου.




Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.