HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αγία Λαύρα 2013 - Φωτορεπορτάζ από τις επετειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου

Πάνδημος και φέτος ο εορτασμός της Εθνικής Παλιγγενεσίας στον Ιερό τόπο της Αγίας Λαύρας. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την Ιερά Μονή, τίμησ...


Πάνδημος και φέτος ο εορτασμός της Εθνικής Παλιγγενεσίας στον Ιερό τόπο της Αγίας Λαύρας. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την Ιερά Μονή, τίμησε την ιστορία και τις παραδόσεις του τόπου μας αποτίνοντας φόρο τιμής στους ήρωες  και στην αδούλωτη φυλή μας.
Μετά την Θεία λειτουργία στο καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ακολούθησε το Τρισάγιο στο μνημείο πεσόντων ηρώων. Το πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Γεώργιος Αλ. Παπαδημητρόπουλος, αρχηγός ΕΛ.ΑΣ. ε.α. 
Κλήρος και λαός παρακολούθησε στο προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής την Αναπαράσταση της Ορκωμοσίας των Αγωνιστών και κήρυξης της Επανάστασης 1821 από το Θεατρικό Όμιλο Καλαβρύτων «Πάνος Μίχος»
Ακολούθησε Στρατιωτική Παρέλαση και ο τερματισμός και απονομή επάθλων στους νικητές του 36ου Ποδηλατικού Γύρου «Θυσίας» στη διαδρομή Πάτρα - Χαλανδρίτσα - Καλάβρυτα - Αγία Λαύρα
Τις εκδηλώσεις ολοκλήρωσε το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού με εθνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Απολαύστε το πλούσιο φωτορεπορτάζ από τις εκδηλώσεις στην Αγία Λαύρα.
Για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS



Αλέξης Λεχουρίτης
Δημιουργός-Διαχειριστής
odontotos.com



ΣΗΜ: Δυστυχώς για άλλη μια φορά τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης ιδιωτικά και κρατικά έλαμψαν δια της απουσία τους




Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.