HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Στην υγεία μας" με Καλαβρυτινούς και Αιγιώτες!

"Στην υγεία μας" είπαν χθες το βράδυ (24.2) στην εξαιρετική εκπομπή στου Σπύρου Παπαδόπουλου στην ΝΕΤ δυο Καλαβρυτινοί κα...



"Στην υγεία μας" είπαν χθες το βράδυ (24.2) στην εξαιρετική εκπομπή στου Σπύρου Παπαδόπουλου στην ΝΕΤ δυο Καλαβρυτινοί και δυο Αιγιώτες. Οι Καλαβρυτινοί, Δημήτρης Σταθακόπουλος (Λευκάσιο) και Σπύρος Παπαδόπουλος (εκ πατρός Κερτεζίτης) και η ωραία Αιγιώτισσα Νατάσα Ράγιου με τον επίσης Αιγιώτη, Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.
Μαζί τους οι: Άννα Φόνσου, Βασίλης Γκούμας, Πέτρος Γαλακτόπουλος, Πηγή Δεβετζή, Γιώργος Κοντογιάννης, Τάσος Γιαννόπουλος, Αλέξανδρος Καλπακίδης, και Βιβή Πολυκανδριώτη.

Στο επίκεντρο της εκπομπής  ήταν το μπουζούκι και τα διαχρονικά τραγούδια αλλά και η προσπάθεια που κάνει η ομάδα Πολυκανδριώτη - Σταθακόπουλου ώστε το μπουζούκι μας να αναγνωριστεί ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας στην UNESCO

Με τον Θανάση Πολυκανδριώτη, σε κεντρικό ρόλο και τους μαθητές του, δεινούς σολίστες του μπουζουκιού, που απαρτίζουν το συγκρότημα «Οι Επόμενοι» μας χάρισαν πολυαγαπημένες λαϊκές επιτυχίες κορυφαίων μας συνθετών τις οποίες ερμηνεύσαν οι: Πίτσα Παπαδοπούλου, Άννα Μελίτη, Δάφνη Λέμπερου, Αντώνης Μάλτας, Χριστίνα Μιχαλάκη, αλλά και ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Ματθίλδη Μαγγίρα, σε μια εκπομπή – αφιέρωμα στο γνήσιο λαϊκό μας τραγούδι.


Για όσους δεν είδαν την εκπομπή, παρακολουθήστε πατώντας ΕΔΩ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

 

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.