HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παρέμβαση Μαρίας Κανελλοπούλου για την Πούντας - Καλαβρύτων

Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων που κατέθεσε η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρία Κανελλοπούλου προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότη...

Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων που κατέθεσε η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρία Κανελλοπούλου προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σχετικά με τον κόμβο Πούντας-Καλαβρύτων
της Ολυμπίας Οδού.

Η Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων έχει ως εξής: 

Προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
Αθήνα 15.1.2013
Κ. Υπουργέ,

Αιτούμαι αντιγράφων των σχεδίων κατασκευής του Κόμβου Πούντας-Καλαβρύτων ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στο υπό κατασκευή έργο της Ολυμπίας Οδού.
Προβαίνω στην αίτηση αυτή λόγω της αναστολής των εργασιών στο συγκεκριμένο τμήμα του έργου, που ως αποτέλεσμα έχει σοβαρά τροχαία ατυχήματα και τραυματισμούς οδηγών.
Μάλιστα το γεγονός της πλημμελούς απόθεσης κατασκευαστικών υλικών στα σημεία γύρω από το έργο δυσχεραίνουν ιδιαίτερα την εποχούμενη μετακίνηση των κατοίκων της περιοχής.
Επίσης, στην τοπική κοινωνία υπάρχουν βάσιμες υποψίες και πληροφορίες ότι το έργο δεν θα αποπερατωθεί. Οι πληροφορίες αυτές απορρέουν και από την γενική αναστολή εργασιών του έργου της Ολυμπίας Οδού.
Τέλος, υπάρχουν υποψίες ότι η εταιρία που έχει αναλάβει το έργο δεν προτίθεται να τηρήσει τις προδιαγραφές του, παρ' όλο που έχει δεσμεύσει κρατικά και ευρωπαϊκά κονδύλια προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο της Ολυμπίας Οδού βάσει όλων των σχετικών ευρωπαϊκών προδιαγραφών, όπως είναι οι επαρκείς κόμβοι εισόδου και εξόδου προς και από τις εθνικές οδούς.

Η αιτούσα βουλευτής
Μαρία Κανελλοπούλου

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.