HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Μαρία Κανελλοπούλου σχετικά με το κλείσιμο της ΔΟΥ και του ΙΚΑ

Ανακοίνωσε εξέδωσε η  κ. Μαρία Κανελλοπούλου Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, σχετικά με το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ αλλά και του Ι.Κ.Α Καλα...

Ανακοίνωσε εξέδωσε η  κ. Μαρία Κανελλοπούλου Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, σχετικά με το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ αλλά και του Ι.Κ.Α Καλαβρύτων.
Η ανακοίνωση της κ. Κανελλοπούλου έχει ως εξής: 




''Το κεντρικό κράτος, έχοντας αφαιμάξει οικονομικά τους πολίτες, συνεχίζει να χτυπά θεσμικά τις τοπικές κοινωνίες. Κλείνει τις τοπικές ΔΟΥ και τα κατά τόπους ΙΚΑ. Έτσι έγινε και στην περίπτωση των Καλαβρύτων.
Θέλουμε να θυμίσουμε στους μανδαρίνους των Αθηνών, οι οποίοι με απλές τζίφρες κλείνουν υπηρεσίες σε πόλεις και χωριά, ότι τα Καλάβρυτα δεν είναι ένας μικρός ασήμαντος οικισμός. Είναι οικονομικό κέντρο της Αχαΐας, με πολλές συναλλαγές και πολλούς μόνιμους κατοίκους και δραστήριες επιχειρήσεις.
Θέλουμε, από την άλλη, να υπενθυμίσουμε στο Δήμαρχο Καλαβρύτων και στις τοπικές αρχές ότι μόνο όταν η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι εκπρόσωποι των τοπικών κοινωνιών μπαίνουν μπροστά, προστατεύοντας τους δημότες τους, μπορούμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα. Θετικά αποτελέσματα που τα είδαμε σε όσα μέρη οι πολίτες και οι εκπρόσωποι της Τ.Α. αντέδρασαν δυναμικά στο κλείσιμο των ΔΟΥ.''
Από το γραφείο
της βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
Μαρίας ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.