HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Ακαδημία Αθηνών βραβεύει τον Χρήστο Φωτεινόπουλο και τον Ιάσονα Χαλμούκη

Ο Χρίστος Φωτεινόπουλος (κάτω αριστερά) σε παλαιότερη εκδήλωση  όταν τιμήθηκε για την προσφορά του από την εκπαιδευτική κοινότητα των Σχο...

Ο Χρίστος Φωτεινόπουλος (κάτω αριστερά) σε παλαιότερη εκδήλωση  όταν τιμήθηκε για την προσφορά του από την εκπαιδευτική κοινότητα των Σχολείων της Β/θμιας Εκπ/σης Καλαβρύτων
(13 Σεπτεμβρίου 2010) 

Ιδιαίτερη χαρά για ολόκληρη την Καλαβρυτινή κοινωνία αποτελεί η επικείμενη βράβευση του εκπαιδευτικού Χρήστου Φωτεινόπουλου από την Ακαδημία Αθηνών την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στην αίθουσα τελετών της Ακαδημίας Αθηνών, ως αναγνώριση της μακροχρόνιας προσφοράς του τόσο στην εκπαίδευση όσο και ευρύτερα στα θέματα των Καλαβρύτων.

ο Χρήστος Φωτεινόπουλος γεννήθηκε στα Καλάβρυτα το 1956 σπούδασε στην Θεολογική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1992 και για για μια δεκαετία υπηρέτησε ως διευθυντής στο Λύκειο Καλαβρύτων. Σήμερα είναι διευθυντής του Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
Ο Χρήστος Φωτεινόπουλος διακρίνεται για το ήθος του και την προσφορά του τόσο στην μαθητική όσο και στην τοπική κοινωνία με  διαρκή ενεργητικότητα και ακούραστη δράση.
Διαβάστε την πρόσφατη συνέντευξη του στην μαθητική εφημερίδα «Τα Καλάβρυτα σήμερα»

Εκτός από τον αγαπητό μας Χρήστο Φωτεινόπουλο και στην ίδια τελετή  βραβεύεται από την Ακαδημία Αθηνών ακόμη ένα Καλαβρυτινόπουλο. Πρόκειται για τον Ιάσονα Χαλμούκη, γιο του ιατρού-ακτινολόγου Αποστόλη Χαλμούκη-για μια ερευνητική του εργασία στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.