HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άρωματα ανάλογα με την προσωπικότητα

Θα φανταζόσασταν ποτέ την Sharon Stone να φορά ένα λουλουδάτο αέρινο άρωμα; Αν η Nicole Kidman διάλεγε ένα βαρύ ανατολίτικο άρωμα θα της...

Θα φανταζόσασταν ποτέ την Sharon Stone να φορά ένα λουλουδάτο αέρινο άρωμα; Αν η Nicole Kidman διάλεγε ένα βαρύ ανατολίτικο άρωμα θα της πήγαινε;

Οι απαντήσεις στα δύο ερωτήματα είναι και οι δύο αρνητικές. Γιατί όπως είχε πει κάποτε και ο Pierre-François Guerlain: «τα αρώματα έχουν τη δική τους προσωπικότητα», έτσι ίσως τελικά τα αρώματα να μην τα διαλέγετε εσείς, αλλά εκείνα να διαλέγουν εσάς.

Το κάθε άρωμα είναι μια μοναδική σύνθεση μυρωδιών. Ένα άρωμα μπορεί να έχει στη σύνθεσή του αιθέρια έλαια από λουλούδια, φρούτα, μπαχαρικά, ακόμη και ξύλα. Κάτι από αυτά, όμως, θα το χαρακτηρίζει έντονα. Τα αρώματα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:

1.Τα αρώματα από εσπεριδοειδή έλαια (λεμόνι, γκρέιπ-φρουτ, πορτοκάλι, λάιμ, κ.τ.λ.)

2.Τα ανατολίτικα (που περιέχουν μπαχαρικά, λιβάνι κι άλλα έλαια)

3.Τα λουλουδάτα (με ανθούς λουλουδιών, αλλά και εκχυλίσματα ξύλων και βρύων).

Έτσι, ανάλογα με το χαρακτήρα, την προσωπικότητα και το στιλ σας, πρέπει κι εσείς να φοράτε το κατάλληλο άρωμα.

Αν είστε γυναίκα που λατρεύετε την πολυτέλεια, εκτιμάτε την κλασική μουσική, σας αρέσει να πηγαίνετε στο θέατρο και ντύνεστε μ’ ένα σικάτο, κομψό στιλ, τότε θα πρέπει να διαλέξετε ένα απ’ τα «κλασικά» αρώματα.

Αν είστε δυναμική, καριερίστα, μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει απ’ τη ζωή της, που κυνηγά τους στόχους της, δεν περιμένει τον άνδρα να κάνει το πρώτο βήμα στον έρωτα, τότε χρειάζεστε ένα άρωμα που θα ενισχύσει την προσωπικότητά σας.

Αν είστε ρομαντική, πιστεύετε στον έρωτα, σας αρέσουν οι ρομαντικές κομεντί και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να εκφράσετε τη θηλυκότητά σας, τότε σίγουρα είστε το πρότυπο που έχουν οι αρωματοποιοί στο μυαλό τους όταν φτιάχνουν τα φλοράλ αρώματα.
από: Marie Claire

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.