HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέες Μοναχές στην Ιστορική Μονή Αγίων Θεοδώρων Αροανίας

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Αμβρόσιος ετέλεσε τον Εσπερινό στην Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων Α...



Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Αμβρόσιος ετέλεσε τον Εσπερινό στην Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων Αροανίας , κατά την διάρκεια του οποίου ανέγνωσε την ρασοευχή και έκανε την μοναχική κουρά στις δύο από τις τέσσερεις δόκιμες μοναχές που έχουν εγκατασταθεί στην Ιερά Μονή από τις 25 Ιουνίου του τρέχοντος έτους.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Αιδεσιμολογιώτατο π. Ιωάννη Δρογγίτη, Πνευματικό Πατέρα της Αδελφότητας, ο οποίος τις γαλούχησε στη μοναστική ζωή και τους έδωσε τα αναγκαία πνευματικά εφόδια, με αποτέλεσμα να εγκατασταθούν στην ιστορική Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων, προκειμένου να βιώσουν την οδό της ισαγγέλου πολιτείας.

Ευχήθηκε στις νέες μοναχές και σε ολόκληρη την Αδελφότητα, οι Άγιοι Θεόδωροι να καθοδηγούν τα βήματά τους και να ευλογούν το έργο τους, κρατώντας ζωντανή την λειτουργία της Ιεράς Μονής, η οποία ανεδείχθη σε σημαντικό ιστορικό και εκκλησιαστικό κέντρο κατά την διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης.



Οι δύο νέες μοναχές που έλαβαν το μοναχικό σχήμα είναι οι εξής:

1) Η Αδελφή Φιλοθέη, κατά κόσμον Μαρία Μποφιλάκη, που είναι Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και

2) Η Αδελφή Ιωάννα, κατά κόσμον Αναστασία Πολύδωρα, που είναι Απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης με Μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης του Παρισιού.

Ευχόμεθα ολοψύχως ο Κύριος να στερεώνει και να ενδυναμώνει τη νέα Αδελφότητα
εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
im-ka.gr

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.