Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με βροχές και καταιγίδες το..."ΟΧΙ"

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου και από τα δυτικά εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Κύρια χαρακτηρ...

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου και από τα δυτικά εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Κύρια χαρακτηριστικά της μεταβολής του καιρού θα είναι οι κατά τόπους έντονες βροχές και καταιγίδες, καθώς και οι ενισχυμένοι νότιοι άνεμοι.

Για το Σάββατο προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και βαθμιαία στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, πρόσκαιρα στο νότιο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο και από το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Παράλληλα, βαθμιαία ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι νότιοι άνεμοι, που θα φτάσουν τοπικά τα 8 μποφόρ στα πελάγη.

Την Κυριακή, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και βαθμιαία στην υπόλοιπη Μακεδονία, τη δυτική και βόρεια Θεσσαλία και πιθανόν το βράδυ στην κεντρική Στερεά.

Από το απόγευμα της Δευτέρας, ο καιρός θα παρουσιάσει ύφεση στις περισσότερες δυτικές και βόρειες περιοχές και σταδιακά οι άνεμοι θα εξασθενήσουν.

Ο καιρός στα Καλάβρυτα 
Για τον ορεινό όγκο των Καλαβρύτων προβλέπεται σταδιακή επιδείνωση του καιρού με αυξημένη συννεφιά το πρωί του Σαββάτου 27/10 και ασθενής βροχή για το υπόλοιπο της ημέρας.
Την Κυριακή 28η Οκτωβρίου προβλέπεται συννεφιά το πρωί, βροχή και πιθανή ισχυρή καταιγίδα για το υπόλοιπο της ημέρας.
Την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στην περιοχή των Καλαβρύτων θα συνεχιστούν οι βροχοτρώσεις ενω σταδιακή ύφεση προβλέπεται από την Τρίτη 30/10
Περισσότερα στην σελίδα μας "Ο Καιρός στα Καλάβρυτα με τον διαδραστικό χάρτη και  τις αναλυτικές προβλέψεις.  



Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.