HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δήμος Αιγιαλείας : Δημιουργία κέντρου πληροφόρησης για τον Οδοντωτό

Τη μίσθωση ενός ακινήτου κοντά στον σταθμό του ΟΣΕ στο Διακοπτό με μέγιστο μίσθωμα 100 € το μήνα, ώστε να λειτουργήσει ως κέντρο πληροφό...

Τη μίσθωση ενός ακινήτου κοντά στον σταθμό του ΟΣΕ στο Διακοπτό με μέγιστο μίσθωμα 100 € το μήνα, ώστε να λειτουργήσει ως κέντρο πληροφόρησης για τον Οδοντωτό και το Φαράγγι του Βουραϊκού, αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας κατά την πρόσφατη τακτική συνεδρίασή του.
Η ενοικίαση αυτή γίνεται ώστε ο Δήμος Αιγιαλείας να υποβάλει πρόταση για χρηματοδότηση της δημιουργίας αυτού του κέντρου πληροφόρησης, στα πλαίσια του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER 2007-2013 νομού Αχαΐας. Συγκεκριμένα, θα υποβληθεί πρόταση δράσης για το Μέτρο L313-1 που προβλέπει ίδρυση και εκσυγχρονισμό τοπικών κέντρων τουριστικής πληροφόρησης, με προϋπολογισμό 50.000 € με επιδότηση 100% , ενώ το συγκεκριμένο κέντρο πληροφόρησης θα λειτουργήσει σε συνεργασία με το Σύλλογο “Οι φίλοι του Οδωντωτού”.
Πέπη Σπηλιωτοπούλου 
filodimos.gr/ 
radioegio.gr/


Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.