HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου της 22ας Οκτωβρίου 2012

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Κατάστημα μ...

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Κατάστημα με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Περί εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.
2. Περί των εκδηλώσεων μνήμης για το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων, με έναρξή τους από 21-11-2012 στις τοπικές κοινότητες και ιερές μονές Κάτω Ζαχλωρούς, Σκεπαστού, Κερπινής, Ρογών, Μεγάλου Σπηλαίου, Βραχνίου, Πριολίθου, Αγίας Λαύρας και Κλειτορίας και με κορύφωσή τους στα Καλάβρυτα, στις 13-12-2012.
3. Περί αναπροσαρμογής των τελών καθαριότητας, φωτισμού και δημοτικού φόρου των ηλεκτροδοτούμενων χώρων Δήμου Καλαβρύτων για το έτος 2013.
4. Περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικον. Έτους 2012.
5. Περί διαγραφής χρεών σε δικαιούχους της Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.
6. Περί επιστροφής αχρεωστήτως εισπραχθέντων σε δικαιούχους της Δ.Ε. Παίων.
7. Περί επιστροφής ποσού 150,00 € στην δικαιούχο KOLA MIMOZA, κατοίκου Δ.Ε Αροανίας Δήμου Καλαβρύτων, ως αχρεωστήτως εισπραχθέν.
8. Περί της από 2-10-2012 υπ’ αριθμ. πρωτ. 57 επιστολής του υπουργού Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη και της συμμετοχής του δήμου Καλαβρύτων στην Τρίτη διάσκεψη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης (DGV) στη Θεσσαλονίκη στις 15 και 16-11-2012.
9. Περί συμμετοχής του δήμου Καλαβρύτων στη Διεθνή Έκθεση τουρισμού “ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ” στη Θεσσαλονίκη, από 22 – 25/11/2012.
10. Περί έγκρισης παραλαβής και αποδοχής της Τοπογραφικής Μελέτης «Οριοθέτηση ρέματος στη θέση {Μπαρμπανίτσα-Δύο Αλώνια} Τ.Δ. Ψωφίδος» της Δ.Ε. Αροανίας Δήμου Καλαβρύτων.
11. Περί έγκρισης μελέτης Εσωτερικής Οδοποιίας Λευκασίου 12.500,00 €.
12. Περί της αίτησης του Ιωάννη Γ. Παναγιωτόπουλου, για την καθαίρεση μαρμάρινων πλακών στην τοπική κοινότητα Δρυμού και την επανατοποθέτησή τους.
13. Περί έγκρισης Α.Π.Ε. έργου “Τσιμεντόστρωση δημοτικών δρόμων Τ.Κ. Πάου”.
14. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε του έργου: « Αποπεράτωση γηπέδου αντισφαίρισης Καλαβρύτων» Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.
15. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε του έργου: « Αποπεράτωση διαμόρφωσης τοίχου αντιστήριξης Γυμνασίου Λυκείου Καλαβρύτων» Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.
16. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε του έργου: «Συντήρηση – Βελτίωση δρόμου προς Τραγάνες Τοπικής Κοινότητας Σκοτάνης» Δ.Ε. Παΐων Δήμου Καλαβρύτων.
17. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: «Αξιοποίηση γεώτρησης στη θέση ΜΕΓΑΛΑ ΑΜΠΕΛΙΑ Καλαβρύτων» της Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.
18. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: «Ανάπλαση αυλείου δημοτικού σχολείου Δ.Δ. Καλαβρύτων» της Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.
19. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: «Κατασκευή δεξαμενών στο Δ.Δ. Κλειτορίας» της Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων.
20. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: «Επισκευή και συντήρηση γηπέδου καλαθοσφαίρισης του Δημοτικού Σχολείου Τριποτάμων Τ.Δ. Ψωφίδος» της Δ.Ε. Αροανίας του Δήμου Καλαβρύτων.
21. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: «Ανακατασκευή γηπέδου μπάσκετ Δ.Δ. Λεχουρίου» της Δ.Ε. Αροανίας του Δήμου Καλαβρύτων.
22. Περί της με αριθ. πρωτ. 10718/17-7-2012 αιτήσεως του π. Χρήστου Φραντζή, για επιστροφή του κτιρίου 20 τ.μ. που λειτουργούσε ως Κοινοτικό Γραφείο, στους κληρονόμους της δωρήτριας Αφροδίτη Γ. Φραντζή στον οικισμό του Μικρού Ποντιά της Τοπικής Κοινότητας Μικρού Ποντιά Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.
23. Περί της καταγγελίας των κ.κ. Αλεξίου Γεωργακόπουλου, Γεωργίου Γεωργακόπουλου, Αθανασίου Ροδόπουλου, Γεωργίου Θεάκου και Αθανασίου Δημήτρουλα για αυθαίρετη περίφραξη κοινόχρηστου-δημοτικού χώρου στην περιοχή του Αγίου Κων/νου της Τοπικής Κοινότητας Καλαβρύτων Δ.Ε. Καλαβρύτων από τον κ. Θεόδωρο Χαλμούκη.




Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.


Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.