HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ώρα για αναδόμηση μαλλιών

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού χρησιμοποιούμε λιγότερο το πιστολάκι και άλλες ηλεκτρικές συσκευές για το styling των μαλλιών και τα αφ...

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού χρησιμοποιούμε λιγότερο το πιστολάκι και άλλες ηλεκτρικές συσκευές για το styling των μαλλιών και τα αφήνουμε να στεγνώνουν φυσικά κάτι που είναι πολύ θετικό για την υγεία των μαλλιών.

Όμως οι ανέμελες ώρες στην παραλία, το νερό της θάλασσας, ο αέρας και η έκθεση στον ήλιο αφυδατώνουν και καταστρέφουν τα μαλλιά. Καιρός να εφοδιαστείτε με τα σωστά «όπλα» και να επαναφέρετε την χαμένη λάμψη και υγεία των μαλλιών σας.

Ψαλίδι: φρεσκάρετε το κούρεμα σας για να ξεφορτωθείτε τις ξηρές άκρες και να έχετε πιο γρήγορα θετικά αποτελέσματα.

Σαμπουάν: εφοδιαστείτε με ένα ήπιο ενυδατικό σαμπουάν με ουδέτερο Ph.

Μαλακτικό: απαραίτητο μετά το σαμπουάν για να είναι τα μαλλιά σας λεία, λαμπερά και ευκολοχτένιστα.

Προστασία: μετά από κάθε λούσιμο απλώστε στα μαλλιά σας ένα ενυδατικό προϊόν σε κρέμα ή σπρέι που να τα προστατεύει από την υψηλή θερμοκρασία που δημιουργεί το πιστολάκι και προσφέρει εύκολο ίσιωμα ή που να προσφέρει ομοιόμορφες μπούκλες ή όγκο. Είναι πολύ σημαντικό να στεγνώνεται εντελώς τα μαλλιά σας πριν βγείτε έξω, τα νωπά μαλλιά φριζάρουν πολύ πιο εύκολα.

Μάσκα: ενυδατώστε σε βάθος και θρέψτε τα μαλλιά σας με τα απαραίτητα θεραπευτικά έλαια. Τα ιδανικότερα για την υγεία των μαλλιών είναι το οργανικό λάδι καρύδας, argan και το δικό μας ελαιόλαδο.

Καθημερινή ενυδάτωση: απλώστε σε καθημερινή βάση μια κρέμα ή balm ή serum μαλλιών στις ξηρές άκρες για να σφραγίσετε την υγρασία στο εσωτερικό των μαλλιών και να αποφύγετε το φριζάρισμα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
από: jenny.gr


επιμέλεια στήλης
Σταυρούλα Παρασκευοπούλου 





Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.