HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κινητοποιήσεων συνέχεια στο Δήμο Καλαβρύτων

Μεγάλη συγκέντρωση του Δήμου, κατοίκων και φορέων των Καλαβρύτων πραγματοποιήθηκε, χθες, Τετάρτη 19-9-2012, στα Καλάβρυτα, στο Αρχοντ...


Μεγάλη συγκέντρωση του Δήμου, κατοίκων και φορέων των Καλαβρύτων πραγματοποιήθηκε, χθες, Τετάρτη 19-9-2012, στα Καλάβρυτα, στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας, προκειμένου να γίνει ενημέρωση των συμμετεχόντων και των πολιτών των Καλαβρύτων και να συζητηθούν οι τρόποι αγωνιστικής δράσης του Δήμου, των φορέων και των πολιτών για την αποτροπή της επαπειλούμενης συρρίκνωσης ή ακόμη και κατάρρευσης του Δήμου Καλαβρύτων εξαιτίας των εξοντωτικών περικοπών στους πόρους που διατίθενται, από το κράτος, στην αυτοδιοίκηση καθώς και για την αποτροπή της σχεδιαζόμενης κατάργησης της Δ.Ο.Υ. Καλαβρύτων και των άλλων δημοσίων υπηρεσιών, που λειτουργούν στα Καλάβρυτα.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στο κρίσιμο και σοβαρό κοινωνικό ρόλο που επιτελεί ο Δήμος και όλες οι άλλες δημόσιες υπηρεσίες που λειτουργούν στο Δήμο Καλαβρύτων (Δ.Ο.Υ., Δικαστήρια, Νοσοκομείο κλπ.) και ότι είναι ανάγκη να βρισκόμαστε σε εγρήγορση και σε αγωνιστική ετοιμότητα, ώστε με τις κινητοποιήσεις και τους αγώνες που θα πραγματοποιήσουμε, μέσα στα πλαίσια που ορίζουν οι νόμοι του κράτους, να αποτρέψουμε την συρρίκνωση του Δήμου και την σχεδιαζόμενη κατάργηση της ΔΟΥ Καλαβρύτων και των άλλων δημοσίων υπηρεσιών.
Στη συγκέντρωση αυτή, έγινε, ενημέρωση από την Προϊσταμένη της ΔΟΥ Καλαβρύτων, επισημάνθηκε η σημασία της λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών και της ΔΟΥ στα Καλάβρυτα, ενόψει και του ορεινού και δύσβατου χαρακτήρα του Δήμου και, έγινε, μακρά ανταλλαγή απόψεων των συμμετεχόντων και αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί νέα συγκέντρωση των κατοίκων των φορέων και του Δήμου, την Τετάρτη 26-9-2012 και ώρα 13:00, ημέρα της γενικής απεργίας της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων, στην οποία καλούνται να παρευρεθούν όλοι οι πολίτες των Καλαβρύτων.
Επίσης, συμπληρώθηκε η συντονιστική Επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου και από κατοίκους και εκπροσώπους φορέων των Καλαβρύτων.





Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.