HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υστερόγραφο

Του Σπύρου Θεοχάρη    Τζάκ πότ στο Τζόκερ με μεγαλύτερο νούμερο και από τον «Toni» όλη η Ελλάδα ξενυχτά στα προποτζίδικα που το τελευτ...

Του Σπύρου Θεοχάρη   
Τζάκ πότ στο Τζόκερ με μεγαλύτερο νούμερο και από τον «Toni» όλη η Ελλάδα ξενυχτά στα προποτζίδικα που το τελευταίο διάστημα κάνουν χρυσές δουλειές όπως μου λέει ένας φίλος ιδιοκτήτης αυτού του νέου είδους συλλογικής ελπίδας.
Χαμός στα ΜΜΕ με τα πόθεν έσχες των πολιτικών τις πιθανές διαδρομές του μαύρου χρήματος και τις σκοτεινές διασυνδέσεις οικονομικοπολιτικών συμφερόντων. Να βρεθούν και «να καταδικαστούν οι ένοχοι» είναι η κοινή απαίτηση όλων των μεγαλοεργολάβων μεγαλοκαναλαρχών και προμηθευτών του Δημοσίου που αν δεν κάνω λάθος είναι και αυτοί που συναλλάσσονταν με τους παραπάνω «κακούς» πολιτικούς.
Όλος τυχαίως έχει αυξηθεί η ζήτηση εκατό τα εκατό για ανιχνευτές μετάλλων και ειδικότερα αυτών που «μοιάζουν με Λίρες» οι οποίες περιμένουν κάποιους να τις ξεθάψουν και να λύνοντας όλα τα προβλήματα που τους απασχολούν. Υπολογίζετε ότι 500 χιλιάδες Έλληνες λέει ασχολούνται με το συγκεκριμένο «άθλημα» και η αγωνία που εκφράζετε είναι αν θα προλάβουμε και οι υπόλοιποι να αρχίσουμε να σκάβουμε γιατί με 1,60 πετρέλαιο ποιος θα κάτσει σπίτι το Χειμώνα . Ελπίδα - Αντίσταση (1-0).
Έχω όμως και για τους συνταξιούχους που δεν μπορούν να πάρουν τα βουνά και τις ραχούλες με τον «ανιχνευτή και τον κασμά». Ερευνώνται 5,5 χιλιάδες μαϊμού συντάξεις ,το ακούω κανά δυό χρόνια βέβαια, αλλά όσο να πεις στον παππού αρχίζει μια αμφιβολία και ένας θυμός για τον γείτονα «λες να είναι αυτός που παίρνει ,χωρίς να δικαιούται ,αυτά που μού κόβουν κάθε μήνα»; Πάντως τα τηλεφωνάκια στην νέα υπηρεσία καρφώματος- εμπέδωσης της φορολογικής συνείδησης, έχουν αρχίσει να κελαηδάνε ασταμάτητα.
Οι ομάδες στην Super League την Α εθνική δηλαδή θα γίνουν 18 από την νέα αγωνιστική περίοδο. Να μην σου δώσω και εσένα φανατικέ οπαδέ να ασχολείσαι να έχεις μια αγωνία, ένα γιατί η Καβάλα ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Ηρακλής που παίζει μπάλα ο «μεγάλος» ; Βόρειοι νότιοι πράσινο κόκκινο κλπ δεν θέλει και πολύ να ανάψει το πελεκούδι. Τώρα που εκπαιδεύονται σωματοφύλακες για Βουλευτές και για αλλοδαπούς γιατί να μην επεκταθεί το μέτρο και στα γήπεδα;

ΥΓ Κλείδωσαν τα μέτρα τα οποία δεν θα είναι 11,5 δίς πού λέγαμε θα είναι 13,5 γιατί προστίθενται 2 δίς από φόρους λέει, τα πρώτα αφορούσαν περικοπές, σαν να πληρώνονται από άλλη τσέπη.
Αφού ρε αδερφέ τώρα που λειτουργεί τάχιστα το Κράτος και η Δικαιοσύνη θα μπούν στο ταμείο όσα « τζιράρισαν 3-5 πρώην Υπουργοί» και κλείνει χοντρικά το πακέτο των 11,5 να μήν βοηθήσουν στην προσπάθεια και οι υπόλοιποι Έλληνες; . Tροφή για σκέψη .

α΄ δημοσίευση: pelop.gr


Σπύρος Θεοχάρης Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λεχούρι Καλαβρύτων Είναι Οικονομολόγος απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. 






Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.