HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέες αλλαγές για το facebook

Το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο σχεδιάζει να προχωρήσει σε νέες αλλαγές που αφορούν την προβολή των φωτογραφιών, παρέχοντας...

Το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο σχεδιάζει να προχωρήσει σε νέες αλλαγές που αφορούν την προβολή των φωτογραφιών, παρέχοντας στους χρήστες νέα βελτιωμένη εμπειρία τόσο σε εμφάνιση όσο και σε ευχρηστία.

Αρχικά, ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει τις φωτογραφίες του ή αυτές των φίλων του σε full-screen και να επισημαίνει με αστερίσκο αυτές που θεωρεί πιο σημαντικές (όπως ακριβώς γίνεται με την επισήμανση δραστηριότητας στο Timeline).

Επίσης, επιλέγοντας ‘Photos’ από το Timeline του, θα ανακατευθύνεται σε μία νέα σελίδα που αντί για μικρά thumbnails σε άσπρο φόντο θα βλέπει ένα μωσαϊκό εικόνων. Από εκεί θα μπορεί να χρησιμοποιεί το μενού για να βρίσκει τις φωτογραφίες στις οποίες είναι ‘tagged’, αυτές που έχει δημοσιεύσει ο ίδιος, τα άλμπουμ που δημιούργησε κ.ο.κ. Οι νέες αλλαγές είναι πιθανότατα αποτέλεσμα της εξαγοράς της Lightbox από τη Facebook τον περασμένο Μάιο.
από: techit.gr



Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.