HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με την διαδικασία της απέλασης πίσω στην Αλβανία ο νεαρός Αλβανός με το επίμαχο βίντεο

Το δρόμο της επιστροφής στην Αλβανία με την διαδικασία της απέλασης πέρνει ο Αλβανικής καταγωγής νεαρός κάτοικος Καλαβρύτων αφού βρίσκετ...

Το δρόμο της επιστροφής στην Αλβανία με την διαδικασία της απέλασης πέρνει ο Αλβανικής καταγωγής νεαρός κάτοικος Καλαβρύτων αφού βρίσκεται παράνομα στην χώρα μας και που φέρεται να έχει άμεση η έμμεση εμπλοκή με το προκλητικό βίντεο που πρώτο έφερε στην δημοσιότητα το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS και που πήρε τεράστιες διαστάσεις. 
Όπως από την πρώτη στιγμή γράψαμε (24/8) και σύμφωνα με πληροφορίες από υψηλόβαθμο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με αίτημα της στην Google στις ΗΠΑ ζήτησε να της γνωστοποιηθεί ένα το επίμαχο βίντεο γυρίστηκε στην Ελλάδα. Η απάντηση ήταν ότι το οπτικό υλικό έχει βιντεοσκοπηθεί σε περιοχή της γειτονικής χώρας. 
Ο νεαρός που μέχρι στιγμής κρατείτε στην αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας, δηλώνει οτι δεν είναι αυτός "πρωταγωνιστής" του επίμαχου βίντεο και πως του το έστειλαν φίλοι του από την γειτονική χώρα και απλά ...έκρινε σκόπιμο να το αναρτήσει. 
Τα ερωτήματα όμως παραμένουν αφού δεν πρόκειται για μια απλή κοινοποίηση σε προφίλ κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ανέβασμα από συγκεκριμένο "κανάλι" στο youtube κατόχου νεαρής κοπέλας και που ο συγκεκριμένος νεαρός αλλά και η παρέα του έχουν ανεβάσει αρκετά βίντεο με δράσεις τους στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων. 
Η δικογραφία της υπόθεσης έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Καλαβρύτων.       




Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.