HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Γλυκιές" παρτίδες σκάκι στον πεζόδρομο Καλαβρύτων

Για 3η συνεχόμενη χρονιά υπό την Αιγίδα του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων και Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) και του Συλλόγου Ορειβ...



Για 3η συνεχόμενη χρονιά υπό την Αιγίδα του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων και Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) και του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας Αναρρίχησης Προστασίας Περιβάλλοντος Καλαβρύτων (ΕΟΣ), το Σάββατο 25 Αυγούστου 2012 και ώρα 18:30 (6.30 μ.μ) στην εξαιρετική φυσικής ομορφιάς άνω πλατεία του πεζόδρομου,(έξωθεν Καφέ – Ζαχαροπλαστείου "Ερμείδη") της ηρωικής και μαρτυρικής Πόλης των Καλαβρύτων, πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο του ΣΕΠΟΚΕ Δρ.Ν.Χ.Ραζή δωρεάν αγώνας επίδειξης σιμουλτανέ στο σκάκι.
Συμμετείχαν 19 άτομα, τα οποία και είχαν και ελεύθερη επικοινωνία με φίλους, συγγενείς και άλλους παρευρισκόμενους. Ο κ. Ραζής σημείωσε 15 νίκες , 1 ισοπαλία (Δημήτρης Ζαφείρης) και 3 ήττες (Χαράλαμπος Κοντής, Μιλτιάδης Μαγκαφάς, Αλέξιος Μπίρμπας). Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των παρτίδων ήταν εξαιρετικής ομορφιάς.
Σε πολύ συγκινητική ατμόσφαιρα τιμήθηκαν με ειδικές πλακέτες η μνήμη του Γιώργου Μπαχά (τ. Γενικού Γραμματέα ΣΕΠΟΚΕ) και Κυριάκου Παπαχρυσάνθου (Εκδόσεις Χρυσή Πένα-Βιβλίο Γκίνες), με συμμετοχή πάρα πολύ κόσμου.
Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία στις εκδηλώσεις του τ. Πρωταθλητή Ελλάδος (1982) στο σκάκι κ. Νικόλαο Σκαλκώτα που τίμησε με τον τρόπο αυτό την σημαντική αυτή βραδιά και δήλωσε πολύ εντυπωσιασμένος από το επίπεδο των εκδηλώσεων την παρουσία του κόσμου και την σημαντικότητα των γεγονότων.
Χορηγός ήταν το Ζαχαροπλαστείο "Ερμείδη" και η θεσμοθέτηση των επάθλων έγινε από το διεθνές ίδρυμα Κουτσοχέρα-Στρέφη.
Αντίστοιχη εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για το επόμενο έτος, πάντα το τελευταίο σαββατοκύριακο του Αυγούστου.







Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.