HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Μια νύχτα μαγική» στο Διακοπτό με τη Γιώτα Νέγκα και το Μουσικό Εργαστήρι Αιγίου

Στην παραλία Διακοπτού σε μια ατμοσφαιρική συναυλία, στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, η Γιώτα Νέγκα θα ερμηνεύσει με την αισθα...

Στην παραλία Διακοπτού σε μια ατμοσφαιρική συναυλία, στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, η Γιώτα Νέγκα θα ερμηνεύσει με την αισθαντική φωνή της τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει.
Μαζί της το Μουσικό Εργαστήρι Αιγίου, που επιμελείται ο αιγιώτης συνθέτης και κιθαρίστας Σάκης Παπαδημητρίου με μια ομάδα από εξαίρετους μουσικούς, όπως ο επίσης αιγιώτης σολίστας στο κανονάκι Πάνος Δημητρακόπουλος και οι διακεκριμένοι σολίστες Γιάννης Πλαγιαννάκος στο μπάσο, Βαγγέλης Μαχαίρας στο λαούτο και το μπουζούκι και ιώργος Τσιατσούλης στο ακορντεόν.
Η συναυλία θα γίνει το Σάββατο 11 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ. στον Άγιο Νικόλαο, στην παραλία Διακοπτού. Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία Διακοπτού και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Οι Διακοπτίτες, αντιδήμαρχος Δ.Ε. Διακοπτού Σωτήρης Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Διακοπτού κ. Φώτης Θεοδωρόπουλος, η Μαρία Παπαγεωργίου, αντιπρόεδρος Δ.Σ. της ΔΗΚΕΠΑ (που έχει και την ευθύνη της διοργάνωσης) και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου “Νέα Πνοή” προσκαλούν όλους τους Αιγιαλείς, τους επισκέπτες και τους παραθεριστές, να τιμήσουν με την παρουσία τους αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση.
Το ίδιο βράδυ στον προαύλιο χώρο του Αγίου Νικολάου από τις 7 το απόγευμα, θα λειτουργήσει ένα πρωτότυπο παζάρι από τις γυναίκες του Διακοπτού, με χειροποίητα προϊόντα.



Πέπη Σπηλιωτοπούλου
filodimos.gr/ 
radioegio.gr/





Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.