HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αχαΐα: Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι για αγροτικές επιδοτήσεις

Ενδελεχείς ελέγχους σε αγρότες του Νομού Αχαΐας που έχουν επιδοτηθεί κατά καιρούς από την πολιτεία πραγματοποιούν τις τελευταίες ημέρες,...

Ενδελεχείς ελέγχους σε αγρότες του Νομού Αχαΐας που έχουν επιδοτηθεί κατά καιρούς από την πολιτεία πραγματοποιούν τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest, υπάλληλοι της Διεύθυνσης Γεωργίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, χθες κλιμάκια της Διεύθυνσης πραγματοποίησαν αυτοψίες σε χωριά του Νομού, με στόχο να διαπιστώσουν κατά πόσο τα στοιχεία που έχουν υποβάλει οι αγρότες, σχετικά με τα χωράφια και τις καλλιέργειες τους, είναι αληθή.

Μάλιστα οι έλεγχοι ήταν αιφνιδιαστικοί και χωρίς φυσικά να έχουν ενημερωθεί οι άμεσα εμπλεκόμενοι. Χαρακτηριστικό της μυστικότητας είναι και το γεγονός ότι τις προηγούμενες ημέρες αγρότες της περιοχής δέχονταν τηλεφωνήματα στο σπίτι τους σε περίεργες ώρες (π.χ. 9:30 το βράδυ) από τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία της ταυτότητάς τους, του ΑΦΜ τους κ.α. Ωστόσο οι εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι δεν τους εξηγούσαν για ποιο λόγο χρειάζονταν αυτή την ενημέρωση.

Το γεγονός αυτό μάλιστα είχε ανησυχήσει ορισμένους από τους αγρότες, οι οποίοι φοβήθηκαν ότι ενδεχομένως να έχουν πέσει θύματα απατεώνων που προσποιούνταν ότι τηλεφωνούν εκ μέρους του ΟΠΕΚΕΠΕ κ.α.! 
Τα αποτελέσματα των ελέγχων που διεξήχθησαν δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.
 από: thebest.gr





Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.