HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γιορτή Πολιτισμού στο Σκεπαστό

Η ζωντάνια των χορευτών, το μεράκι, και το αστείρευτο κέφι χαρακτήρισαν την εκδήλωση, που σηματοδότησε το τέλος των μαθημάτων του Χο...



Η ζωντάνια των χορευτών, το μεράκι, και το αστείρευτο κέφι χαρακτήρισαν την εκδήλωση, που σηματοδότησε το τέλος των μαθημάτων του Χορευτικού Ομίλου Σκεπαστού για τη φετινή χρονιά, την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012 στις 21:30 το βράδυ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.
Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις δεξιότητες των χορευτών επί σκηνής και να επαινέσει την καλή δουλειά που εδώ και χρόνια γίνεται στο Σύλλογο Σκεπαστού. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γ. Λαζουράς ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Χουλιάρας Δ. ο Αντιδήμαρχος κ Φλογεράς Ε. ο πρόεδρος του Τοπικής Κοινότητας Σκεπαστού κ Μπάλιος Α. και άλλοι εκπρόσωποι φορέων.
Η αυλαία άνοιξε με το παιδικό τμήμα που παρουσίασε χορούς από την Πελοπόννησο. Εν συνεχεία οι θεατές θαύμασαν τους μεγαλύτερους χορευτές του Γυμνασίου που χόρεψαν χορούς από νησιά του Αιγαίου. Ακολούθως το κοινό ξεσήκωσαν οι ομάδες ενηλίκων που απέδειξαν πως ο χορός δεν έχει ηλικία, ενώ άριστες εντυπώσεις άφησαν οι χοροί από Κρήτη, Πόντο και Ανατολή από το τμήμα με τους εμπειρότερους χορευτές του ομίλου.



Ακολούθησαν απονομές αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους χορευτές για τη συμμετοχή τους στην εκμάθηση παραδοσιακών χορών για την περίοδο 2011-2012 από τα μέλη του Συλλόγου και υπενθύμισαν σε όλους πως το επόμενο ραντεβού με την παράδοση θα δοθεί αρχές Αυγούστου στις καθιερωμένες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στο Σκεπαστό.



Η διδασκαλία των χορών κατά τη διάρκεια της χρονιάς έγινε από τον κ. Γιαννόπουλο Χρήστο τον οποίο ο σύλλογος ευχαρίστησε ιδιαίτερα όχι μόνο για την άψογη συνεργασία αλλά κυρίως γιατί έχει καταφέρει να μεταδώσει το πάθος και την αγάπη του για το χορό σε όλους τους χορευτές του ομίλου.
Η πολυπληθής και γεμάτη ζωντάνια γιορτή απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι με σωστή οργάνωση, γνώση του αντικειμένου, και σεβασμό στην παράδοση ο Σύλλογος με τις ποικίλες δραστηριότητες του και με τον χορευτικό του όμιλο ανεβάζει όλο και πιο ψηλά τον πήχη στον τομέα του πολιτισμού στο Σκεπαστό.







Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.
-->

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.