HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χωρίς νερό ο Μικρός Ποντιάς

του  Αριστείδη Γεωργόπουλου Η Ελληνική επαρχία όπως κ τα χωριά μας ερημώνουν μέρα μέρα και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Σε αυτή την προσπάθε...

του  Αριστείδη Γεωργόπουλου
Η Ελληνική επαρχία όπως κ τα χωριά μας ερημώνουν μέρα μέρα και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Σε αυτή την προσπάθεια ερήμωσης βοηθά κ Δήμος Καλαβρύτων με το να μην κάνει τα αυτονόητα.

Πιο συγκεκριμένα το χωριό μας ''Μικρός Ποντιάς'' έχει 17 μέρες χωρίς νερό στην μέση του καλοκαιριού με αποτέλεσμα οι χωριανοί μας ,οι μόνιμοι που είναι κυρίως ηλικιωμένοι αλλά και αυτοί που έρχονται από τις πόλεις για να καθίσουν λίγες μέρες στο χωριό μας να ξεκουραστούν να δροσιστούν και να δώσουν ζωή στα μέρη μας να μην έχουν τα απαραίτητα όπως το νερό στην τουαλέτα και το μπάνιο ,ώστε να μην μπορούν να καλύψουν βασικές ανάγκες τους κ να φεύγουν. Γίνονται έργα και είναι ευχάριστο για την ύδρευση, όμως για αυτό υπάρχουν άλλοι 9 μήνες εκτός το καλοκαίρι κ έστω να υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση ,όπως κάποιο μοτέρ ,κάποια άλλη πηγή νερού, έστω προσωρινά. Όμως τίποτα από όλα αυτά, έτσι και άνθρωποι κ ζώα να μην έχουν νερό ούτε να πιουν. Αυτά έχω να πω στον Δήμαρχο κ στους αρμοδίους της ύδρευσης. Τα γράφω εδω για να δουν όλοι τα χάλια μας και να καταλάβουν πως κάποιες μικρές λεπτομέρειες διώχνουν τον κόσμο αλλά κ τους χωριανούς από τα χωριά μας.
Αριστείδης Γεωργόπουλος
Μικρός Ποντιάς 



Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.