HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παλαίμαχοι της Α.Ε.Καλαβρύτων και μαθητές των Καλαβρύτων τίμησαν τον Γιώργο Μπαχά

Στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων την Πέμπτη 21/6/2012 σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου η μικτή ομάδα μαθητών του Σχολικού Συγκροτήματος Καλαβρύ...

Στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων την Πέμπτη 21/6/2012 σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου η μικτή ομάδα μαθητών του Σχολικού Συγκροτήματος Καλαβρύτων «Ευσέβιος Κηπουργός» αναδείχθηκε ισόπαλη με την ομάδα των Παλαιμάχων της Α.Ε. Καλαβρύτων με σκορ 4-4.
Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Γεώργιου Μπαχά που πρόσφατα απεβίωσε και για πολλά χρόνια είχε σημαντικό ρόλο στη διοίκηση του Αθλητικού ομίλου «ΛΑΥΡΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» και την τελευταία εικοσαετία στο Σκακιστικό Όμιλο Καλαβρύτων. Πριν τον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ένα πλούσιο σε θέαμα και γκολ παιχνίδι. Στο ημίχρονο η ομάδα των μαθητών προηγείτο με 3-1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Παλαίμαχοι ισοφάρισαν σε 3-3, προηγήθηκαν πάλι οι μαθητές με σκορ 4-3 και το παιχνίδι έληξε 4-4.
Πολλοί θεατές παρακολούθησαν τον αγώνα και μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γεώργιος Λαζουράς.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ομάδα μαθητών του Σχολικού Συγκροτήματος Καλαβρύτων «Ευσέβιος Κηπουργός»:
Από το Γυμνάσιο: Βορύλλας Γιώργος, Αλεξόπουλος Γιώργος, Καραμούζης Μιχάλης, Τζουμάκας Αλέξανδρος.
Από το Λύκειο: Παπαγιανόπουλος Νεκτάριος, Μπάλιος Νίκος, Ντόκος Δημήτρης, Τσαγγαράς Λεωνίδας, Σερανίτης Κώστας, Μπαχάς Γιώργος, Παπαγεωργίου Φίλιππος, Καραμούζης Αθανάσιος.
Από το Επαγγελματικό Λύκειο: Σπυρόπουλος Γιώργος, Βορύλλας Δημήτρης, Ζυγούρας Ανδρέας Τζαφεράι Βασίλης, Καμπεράι Γκεράλτ.

Παλαίμαχοι Α.Ε. Καλαβρύτων:
Πατερέλης Νίκος, Μιχόπουλος Κων/νος, Βασιλακόπουλος Ανδρέας, Παναγόπουλος Θεοδόσης, Λιακόπουλος Παναγιώτης, Χουλιάρας Αλέξιος, Κοντογιώργης Κών/νος, Παρασκευόπουλος Χρήστος, Κανελλόπουλος Ηλίας, Μπερτσουκλής Γιώργος, Κακαβάς Κωνσταντίνος, Τζόβολος Ευθύμιος, Παπαδημητρόπουλος Κων/νος Νασιώτης Ιωάννης, Καλδίρης Αθανάσιος, Τσαβαλάς Βασίλειος, Αχμετάι Κρισνίκ

Τα τέρματα πέτυχαν για την σχολική ομάδα Σερανίτης Κ. 2 γκόλ, Βορυλλάς Δ. 1 γκόλ, Ντόκος Δ 1 γκόλ. Για την ομάδα των Παλαίμαχων Κανελλόπουλος Η. 2 γκόλ, Κακαβάς Κ. 1 γκόλ, Μιχόπουλος Κ. 1 γκόλ. Διαιτητεύσαν με επιτυχία οι Μάστορας Χριστόδουλος και Σφυρής Ιωάννης.




Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.