HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Καλαβρύτων

Το  ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ του Δήμου Καλαβρύτων , είναι το νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου του Δήμου Καλαβρύτων, στο οποίο...



Το ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ του Δήμου Καλαβρύτων, είναι το νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου του Δήμου Καλαβρύτων, στο οποίο συγχωνεύθηκαν σύμφωνα με το νόμο του Καλλικράτη
α) ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και
β) Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και ασκεί τις αρμοδιότητες των δύο (2) αυτών συγχωνευόμενων νομικών προσώπων καθώς και αρμοδιότητες σε σημαντικά και κρίσιμα θέματα νεολαίας και νέας γενιάς.

Οι εξαιρετικές αθλητικές καθώς και άλλες εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχει ή τις οποίες διοργανώνει τις στηρίζει αμέριστα ηθικά και οικονομικά ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, στον οποίο ανήκουμε, με ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης,εκφράζει τις ευχαριστίες του για την αμέριστη αυτή υποστήριξη στο Δήμαρχο και σε ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο.




Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.