HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα ...δεσμά του Γάμου Ανδριάνα και Γιάννης

Το Σάββατο 16 Ιουνίου 2012 ο Φίλος μας Ιωάννης Παναγόπουλος και η Ανδριάνα Κοντοπούλου δημιούργησαν μια καινούργια σελίδα στην ζωή τους....

Το Σάββατο 16 Ιουνίου 2012 ο Φίλος μας Ιωάννης Παναγόπουλος και η Ανδριάνα Κοντοπούλου δημιούργησαν μια καινούργια σελίδα στην ζωή τους.
Στον Ιερό Καθεδρικό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Άνω Βλασίας Καλαβρύτων, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, κάνοντας ευτυχισμένες τις οικογένειες τους, τους φίλους τους και τους συναδέλφους τους.
Το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου, ενώ το νεόνυμφο ζευγάρι τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην βουλευτής Αχαΐας και πρώην δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γεώργιος Λαζουράς, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων Ευθύμιος Βαζαίος.
Μετά το πέρας της γαμήλιας τελετής ακολούθησε δεξίωση σε κοσμικό κέντρο των Καλαβρύτων, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα πλούσια εδέσματα, να καταναλώσουν άφθονη ποσότητα κρασιού, ποτών και παράλληλα να χορέψουν σε παραδοσιακούς ρυθμούς, με το κέφι όλων να κρατά αναλλοίωτο μέχρι τις πρωινές ώρες.

Η συντακτική ομάδα του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS εύχεται στους νεόνυμφους να ζήσουν και να ευτυχήσουν




Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.