HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δύο εξαιρετικές εκδηλώσεις στην Κλειτορία από το σύλλογο Κλειτορίων Αττικής

Δύο εξαιρετικές εκδηλώσεις έχει προγραμματίσει ο σύλλογος Κλειτορίων Αττικής "Ο Άγιος Δημήτριος" στην Κλειτορία στις 10 κα...



Δύο εξαιρετικές εκδηλώσεις έχει προγραμματίσει ο σύλλογος Κλειτορίων Αττικής "Ο Άγιος Δημήτριος" στην Κλειτορία στις 10 και 11 Αυγούστου και από τις 10 έως τις 26 Αυγούστου.

1η εκδήλωση (10 και 11 Αυγούστου)

Πολιτιστική μουσική εκδήλωση στον αύλειο χώρο της μαθητικής εστίας Κλειτορίας με τίτλο "ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ". Ένα μουσικό οδοιπορικό από την αρχαιότητα μέχρι τον Μάνο Χατζηδάκι, με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Δημήτρη Σταθακόπουλου δρ.κοινωνιολογίας, μουσικολόγο και δικηγόρο.  Ώρα έναρξης 21:00. Είσοδος ελεύθερη.
Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012: Αρχαιότητα, Βυζάντιο, Δημοτικό, ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι.
Σάββατο 11 Αυγούστου 2012: Έντεχνο Ελληνικό και ξένο τραγούδι.



2η εκδήλωση (10 έως 26 Αυγούστου)

15νθημερο σεμινάριο κολύμβησης και υδατοσφαίρησης (waterpolo) στο ξενοδοχείο "Mont Helmos" 10 - 26 Αυγούστου. Στην 25άρα πισίνα του ξενοδοχείου Mont Helmos, ο συμπατριώτης μας, βετεράνος πολίστας του Εθνικού Πειραιά, Δημήτρης Σταθακόπουλος θα δώσεις δωρεάν μαθήματα και θα φανερώσει τα μυστικά της κολύμβισης. 
Πληροφορίες, εγγραφές, ωράριο στο τηλ: 6932 470552






Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.
-->

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.