HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μάνα, που έχω τα φυσεκλίκια μου;

Της  Πέπης Σπηλιωτοπούλου   “Ο Κασιδιάρης δέρνει, ο Σαμαράς θα φάει σίδερα προκειμένου να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα κι εγώ ...

Της Πέπης Σπηλιωτοπούλου 

“Ο Κασιδιάρης δέρνει, ο Σαμαράς θα φάει σίδερα προκειμένου να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα κι εγώ τι μένει να κάνω; Να σπάσω κούπες;”

Νομίζω πως αυτό είναι το καλύτερο από τα σχόλια που διάβασα στο Twitter, μετά το θλιβερό επεισόδιο που παρακολουθήσαμε όλοι εμβρόντητοι στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ-1. Βεβαίως το διαδίκτυο γέμισε με δηλώσεις που καταδίκασαν τον “γλυκούλη” Κασιδιάρη με το μακρύ και βαρύ χέρι, που έκανε ακόμα κι αυτή τη Λιάνα Κανέλη να σωπάσει από έκπληξη, την ίδια ώρα που η βρεγμένη σαν γάτα Ρένα Δούρου προσπαθούσε να στεγνώσει το νερό που έφαγε στα μούτρα από τον “γλυκούλη” (τον Κασιδιάρη, ντε) κι ενώ ο Προκόπης Παυλόπουλος καθόταν σαν κότα (όχι και πολύ πλουμιστή) και παρακολουθούσε τον Γιώργο Παπαδάκη να τρώει κάτι αδέσποτες, προσπαθώντας να σώσει το πάνελ από την καταστροφή. Εκεί κάπου έπεσε και το σήμα της εκπομπής και χάσαμε το υπόλοιπο βρωμόξυλο (φαντάζομαι θα το βγάλει κάποιος στο YouTube σύντομα).

Καταδικαστέο, λοιπόν, το γεγονός. Όμως, δεν μπορώ να αγνοήσω το γεγονός πως υπήρξαν αρκετοί που επικρότησαν τη σφαλιαρομπουνιά κατά της Κανέλλη. “Επιτέλους, αυτή τόσον καιρό ρίχνει “μπουνιές”, ώρα να φάει κι αυτή μία” διάβασα κάπου. Προκαλεί, λέει, και έπρεπε κάποιος να της σπάσει τον τσαμπουκά.

Είναι οι ίδιοι που τη χειροκρότησαν όταν στρίμωξε στον τοίχο τους άγγλους παρουσιαστές ειδήσεων, στα αλήστου μνήμης δελτία ειδήσεων όπου εμφανίστηκε με φόντο την Ακρόπολη και στέλνοντας τους φλεγματικούς βρετανούς για βρούβες με τις αυθόρμητες και εύστοχες απαντήσεις της.

“Πλακώστε την” λένε σήμερα. Έλληνες σταθεροί στις απόψεις τους, έτοιμοι να πάνε να ψηφίσουν με νηφαλιότητα και σοβαρότητα για το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους. Ελληνάρες ζηλευτοί. Να σας χαιρόμαστε!

Μόνο που ξεχνάτε, φιλόσοφοι της Ακαδημίας Πλάτωνος του καφενέ της γειτονιάς σας (γιατί παραπέρα δε σας δίνει κανείς βήμα -κι όχι άδικα, εδώ που τα λέμε) πως, όταν επικροτείς τη σφαλιάρα σε άλλον, ουσιαστικά ετοιμάζεις το δικό σου μαγουλάκι να τη δεχτεί. Κι αφού ο άλλος που έφαγε σφαλιάρα πρέπει να το βουλώσει, ετοιμάσου να σκάσεις κι εσύ όταν τη φας. Κι έτσι, γεμάτοι κόκκινα μάγουλα και μαυρισμένα μάτια, θα προχωρούμε μαζί για μια Ελλάδα νέα, δαρμένη και με σκυφτό το κεφάλι.

Α, μην το ξεχάσω. Από ένα χαστούκι μπορεί να ξεκινήσει ολόκληρος εμφύλιος. Κι ακόμα δεν ξεπληρώσαμε τον προηγούμενο, αρχίσαμε τις ετοιμασίες για τον επόμενο. Μωρέ, τι ωραία! Ας ζωστώ με κανένα φυσεκλίκι, να'μαι έτοιμη λοιπόν. Μάνα, βγάλε και το γκρα απ'την παλιοκασέλα!


Πέπη Σπηλιωτοπούλου
filodimos.gr/
radioegio.gr/






Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.


Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.