HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παρατήθηκε ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Παπακανέλλος- Νέα Αντιδήμαρχος η Χαρά Γεωργακοπούλου

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γεώργιος Λαζουράς έκανε αποδεκτή την υποβληθείσα σήμερα παραίτηση, για προσωπικούς λόγους, του δημοτικού συμβούλο...

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γεώργιος Λαζουράς έκανε αποδεκτή την υποβληθείσα σήμερα παραίτηση, για προσωπικούς λόγους, του δημοτικού συμβούλου κ. Γεωργίου Παπακανέλλου από τη θέση και τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Απασχόλησης και κατά τόπον Αντιδημάρχου για τη Δημοτική Ενότητα Κλειτορίας.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, με απόφασή του, όρισε ως νέα Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Απασχόλησης και κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Κλειτορίας, τη δημοτική σύμβουλο της παράταξης της πλειοψηφίας, εκλεγείσα στη Δημοτική Ενότητα (πρώην Δήμο) Κλειτορίας, κ. ΧΑΡΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Η Χαρά Γεωργακοπούλου, θυγατέρα του Νικολάου και της Αικατερίνης Γεωργακοπούλου, γεννήθηκε στην Πάτρα και μεγάλωσε στον Κάτω Δρυμό Κλειτορίας.Είναι τελειόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών.Ασχολείται ενεργά με τα δημοτικά πράγματα και με τα κοινά της περιοχής μέσα από πολιτιστικούς και εθελοντικούς Φορείς και Οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών καθώς και συλλογικούς φορείς της νεολαίας.

Υπήρξε υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κλειτορίας το έτος 2006 με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γεώργιο Μπουγιούκο και δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα που απασχολούν τη νέα γενιά, τους αγρότες και τον πολιτισμό.

Στις δημοτικές εκλογές της 07-11-2010 εκλέχθηκε τρίτη δημοτική σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων.

Είναι Πρόεδρος της Α΄/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καλαβρύτων, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Παιδιού, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Καλαβρύτων» και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλαβρύτων – Σπήλαιο Λιμνών Καστριών».




Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.