HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Να ζήσουν

Το Σάββατο 9 Ιουνίου ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Καλαβρύτων Ηλίας Αρμπής πάντρεψε την κόρη του. Η Ρούλα Αρμπή και ο Άλκης Γου...

Το Σάββατο 9 Ιουνίου ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Καλαβρύτων Ηλίας Αρμπής πάντρεψε την κόρη του. Η Ρούλα Αρμπή και ο Άλκης Γουρνάρης στον Ιερό Καθεδρικό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Καλάβρυτα, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, κάνοντας ευτυχισμένες τις οικογένειες τους, τους φίλους τους και τους συναδέλφους τους. Το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου ενώ το νεόνυμφο ζευγάρι τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην βουλευτής Αχαΐας και πρώην δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Καλαβρύτων Ευθύμιος Φλογεράς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Χουλιάρας.
Μετά το πέρας της γαμήλιας τελετής ακολούθησε δεξίωση σε κοσμικό κέντρο της περιοχής, όπου οι τετρακόσιοι περίπου παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να απολαύσουν τα πλούσια εδέσματα, να καταναλώσουν άφθονη ποσότητα κρασιού και ποτών και παράλληλα να χορέψουν σε παραδοσιακούς ρυθμούς με τη φωνή της Γεωργίας Μουγκογιάννη και του μουσικού της επιτελείου, με το κέφι όλων να κρατά αναλλοίωτο μέχρι τις πρωινές ώρες.

Η συντακτική ομάδα του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS εύχεται στους νεόνυμφους να ζήσουν και να ευτυχήσουν. 





Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.