HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με 36 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο 13 Ιουνίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την Τετάρτη 13 Ιουνίου και ώρα 18.30 στο Δημοτικό Κατάστημα μ...

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την Τετάρτη 13 Ιουνίου και ώρα 18.30 στο Δημοτικό Κατάστημα με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :



1. Περί υποβολής πρότασης στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας-Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων (΄Αξονας Προτεραιότητας Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής Δυτικής Ελλάδας) της Πράξης «Προμήθεια Εξοπλισμού Κινητού Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων της 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας (Δήμου Καλαβρύτων).

2. Περί έγκρισης αναγκαιότητας υλοποίησης της προμήθειας : «Προμήθεια κάδων ανακύκλωσης Δήμου Καλαβρύτων».

3. Περί έγκρισης αναγκαιότητας υλοποίησης της προμήθειας : «Προμήθεια απορριμματοφόρου οχήματος ανακύκλωσης Δήμου Καλαβρύτων».

4.Περί υποβολής πρότασης στο «Πράσινο Ταμείο» (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ 2012-2015), για ένταξη σ’ αυτό της προμήθειας: «Προμήθεια Κάδων Ανακύκλωσης Δήμου Καλαβρύτων».

5. Περί υποβολής πρότασης στο «Πράσινο Ταμείο» (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ 2012-2015), για ένταξη σ’ αυτό της προμήθειας: «Προμήθεια Απορριμματοφόρου Ανακύκλωσης Δήμου Καλαβρύτων».

6. Περί υποβολής πρότασης στο «Πράσινο Ταμείο» (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ 2012-2015), για ένταξη σ’ αυτό του έργου: «Περιβαλλοντική Αναβάθμιση κτιρίου Ε.Ι.Ν (Μαθητική εστία Καλαβρύτων).

7. Περί αποδοχής της ένταξης της Πράξης «Τεχνική Βοήθεια Δήμου Καλαβρύτων» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Τεχνική Υποστήριξη Εφαρμογής».

8. Περί υποβολής πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος – Ιόνιοι Νήσοι» (΄Αξονας προτεραιότητας : «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής Δυτικής Ελλάδας») για την ένταξη του έργου: «Ανάπλαση Φυσικού Πάρκου ποταμού Ερυμάνθου στη θέση Τριπόταμα Κατριβάς) της Δ.Ε. Αροανίας του Δήμου Καλαβρύτων.

9. Περί αποδοχής της απόφασης ένταξης και των ειδικών όρων της και την εξουσιοδότηση του Δημάρχου να υπογράψει το σύμφωνο αποδοχής όρων ένταξης της πράξης με τίτλο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Τ.Κ. ΔΑΦΝΗΣ» και με κωδικό Ο.Π.Σ.Σ.Α.: 176278 του Δήμου Καλαβρύτων Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας στο Πρόγραμμα : «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2-7-2013».

10. Περί μερικής ανάκλησης της υπ’ αριθμό 68/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

11. Περί εκμίσθωσης του δημοτικού κτιρίου πολλαπλών χρήσεων της Τ.Κ. Πλανητέρου, Δ.Ε. Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων.

12. Περί εκμίσθωσης του δημοτικού κτιρίου της Τ.Κ. Δροσάτου, Δ.Ε. Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων.

13. Περί απ’ ευθείας αγοράς ακινήτων για την επέκταση του Κοιμητηρίου της Τ.Κ. Κλειτορίας Δ.Ε Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων.

14. Περί έγκρισης και παραλαβής της μελέτης: «Τοπογραφική Αποτύπωση έργου Αποπεράτωσης Ανάπλασης Ιστορικού Κέντρου Καλαβρύτων».

15. Περί έγκρισης και παραλαβής της μελέτης «Αρχιτεκτονική μελέτη έργου Αποπεράτωσης Ανάπλασης Ιστορικού Κέντρου Καλαβρύτων».

16. Περί έγκρισης της μελέτης του έργου: « Αποπεράτωση Ανάπλασης Ιστορικού Κέντρου Καλαβρύτων» (αρ.15/2012 ΓΤΥ Δ. Πατρέων).

17. Περί έγκρισης και παραλαβής της Υδραυλικής μελέτης του έργου «Οδοποιίας Λουσοί-Λιθαράκια-Λεύκα» Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.

18. Περί έγκρισης της μελέτης: «Εσωτερική οδοποιία Τ.Κ Καλαβρύτων (Κραστικών και Αυλών) Δ.Ε. Καλαβρύτων» του Δήμου Καλαβρύτων και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου.

18. Περί έγκρισης της μελέτης: «Οδοποιία Τ.Κ Μανεσίου Δ.Ε. Καλαβρύτων» του Δήμου Καλαβρύτων και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου.

19. Περί έγκρισης της μελέτης: «Εσωτερική οδοποιία-τσιμεντοστρώσεις Τ.Κ. Μικρού Ποντιά Δ.Ε. Καλαβρύτων» του Δήμου Καλαβρύτων και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου.

20. Περί έγκρισης της μελέτης: «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης Τ.Κ. Ρογών Δ.Ε. Καλαβρύτων» του Δήμου Καλαβρύτων και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου.

21. Περί έγκρισης της μελέτης: «Εσωτερική οδοποιία Πλανητέρου Δ.Ε. Κλειτορίας» του Δήμου Καλαβρύτων και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου..

22. Περί έγκρισης της μελέτης: «Οδοποιία Τ.Κ. Καστριών Δ.Ε. Κλειτορίας» του Δήμου Καλαβρύτων και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου..

23. Περί έγκρισης της μελέτης: «Συντήρηση της Κεντρικής πλατείας Τ.Κ. Αγριδίου Δ.Ε. Αροανίας» του Δήμου Καλαβρύτων και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου.

24. Περί έγκρισης της μελέτης: «Οδοποιία Τ.Κ. Πλάκας Δ.Ε. Αροανίας» του Δήμου Καλαβρύτων και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου.

25. Περί έγκρισης της μελέτης: «Αποκατάσταση Βατότητας κεντρικού Δρόμου προς Οικισμό Κερασιάς Τ.Κ. Λεχουρίου Δ.Ε. Αροανίας» του Δήμου Καλαβρύτων και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου.

26. Περί αποδοχής της δωρεάς Μελέτης του κ. Κων/νου Στουπάκη που αφορά τοίχο αντιστήριξης στο Δ.Δ. Ανάστασης Δ.Ε Αροανίας του Δήμου Καλαβρύτων.

27. Περί έγκρισης Π.Π.Π.Ο. του έργου: « Ανάπλαση Πλατείας Σκεπαστού Δ.Ε. Καλαβρύτων» του Δήμου Καλαβρύτων.

28.Περί έγκρισης Π.Π.Π.Ο. του έργου: « Κοινοτική Οδοποιία Δ.Δ. ΄Ανω Βλασίας Δ.Ε. Καλαβρύτων» του Δήμου Καλαβρύτων.

29. Περί έγκρισης Π.Π.Π.Ο. του έργου: « Εσωτερική Οδοποιία Τ.Δ. Κερπινής Δ.Ε. Καλαβρύτων» του Δήμου Καλαβρύτων.

30. Περί έγκρισης Π.Π.Π. του έργου: «Αποχέτευση Δήμου Παΐων Δ.Ε. Παΐων» του Δήμου Καλαβρύτων.

31. Περί έγκρισης Π.Π.Π.Ο. του έργου: « Ανακατασκευή Γυμνασίου-Λυκείου Δ.Δ. Κλειτορίας Δ.Ε. Κλειτορίας» του Δήμου Καλαβρύτων.

32. Περί έγκρισης Πρωτοκόλλου Διαπίστωσης Βλάβης του έργου: «Διαπλάτυνση οδού από κοιμητήριο μέχρι γέφυρα στο Δ.Δ. Ανάστασης» της Δ.Ε. Αροανίας του Δήμου Καλαβρύτων.

33. Περί έγκρισης Πρωτοκόλλου Διαπίστωσης Βλάβης του έργου: «Αντικατάσταση γηπέδου μπάσκετ Δ.Δ Λεχουρίου της Δ.Ε. Αροανίας» του Δήμου Καλαβρύτων.

34. Περί ορισμού υπευθύνου του Δήμου Καλαβρύτων για την συγκρότηση της Επιτροπής για την εκτίμηση της εν ζωή αξίας των ζώων που σφάζονται ή θανατώνονται λόγω μεταδοτικών νοσημάτων με λήξη θητείας του μέχρι 31 – 12 - 2012».

35. Περί ορισμού δύο (2) αιρετών αντιπροσώπων του Δήμου Καλαβρύτων για τη συμμετοχή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΣΔΑ) Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

36. Περί επιχορήγησης του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία «Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και ΄Αθλησης Δήμου Καλαβρύτων.




Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.