HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πανελλαδικές 2012: Ξεκίνησε η υποβολή των μηχανογραφικών

Έως τις 5 Ιουλίου  οι υποψήφιοι για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ θα πρέπει  να υποβάλουν τα μηχανογραφικά τους δελτία μέσα από την ιστοσελίδα...

Έως τις 5 Ιουλίου οι υποψήφιοι για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙθα πρέπει  να υποβάλουν τα μηχανογραφικά τους δελτία μέσα από την ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας exams.minedu.gov.gr.


Η υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Φρ. Κιάου έχει ανακοινώσει ότι οι βαθμολογίες θα γνωστοποιηθούν το τελευταίο πενθήμερο του Ιουνίου, ενώ στο τέλος Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι βαθμολογικές βάσεις και τα ονόματα των επιτυχόντων στις εξετάσεις.

Για την εφαρμογή της διαδικασίας οι υποψήφιοι έχουν κληθεί να προσέλθουν μέχρι τις 22 Ιουνίου στα λύκεια για να πάρουν τον κωδικό ασφαλείας (password) για τα μηχανογραφικά τους δελτία που μαζί με τον οκταψήφιο κωδικό εξετάσεων οι υποψήφιοι θα μπορούν να επεξεργαστούν και τελικά να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους μέχρι την Πέμπτη 5 Ιουλίου. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και τα παιδιά των πολυτέκνων, των τριτέκνων κλπ. που δεν τα προμηθεύτηκαν τον Μάιο.

Οσοι από τους υποψήφιους εμπίπτουν σε ειδικές περιπτώσεις (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια) πρέπει μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 22 Ιουνίου να πάνε στο λύκειό τους για να υποβάλουν τα αντίστοιχα απαιτούμενα δικαιολογητικά.



Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.