HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS και ΕΚΛΟΓΕΣ

Φίλε αναγνώστη, η ημέρα των εκλογών έφτασε. Μια κρίσιμη εκλογική διαδικασία, η σημαντικότερη ίσως στην μεταπολιτευτική ιστορία της πατρ...


Φίλε αναγνώστη, η ημέρα των εκλογών έφτασε. Μια κρίσιμη εκλογική διαδικασία, η σημαντικότερη ίσως στην μεταπολιτευτική ιστορία της πατρίδας μας. Όλοι εμείς στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, προσπαθήσαμε- όσο το δυνατόν - να κρατήσουμε τις πολιτικές ισορροπίες, έχοντας πάντα πολιτικό αλλά όχι κομματικό λόγο. Κρατήσαμε ισορροπίες έχοντας πάντα ανοιχτό το βήμα μας σε κάθε άποψη και θέση και πάντα επώνυμη.  
Πολλοί ίσως αναρωτιέστε την απουσία από αυτό το ηλεκτρονικό βήμα αρκετών τοπικών "παραγόντων", πολιτευτών η βουλευτών. Σας δηλώνουμε ότι η απουσία τους είναι αποτέλεσμα της δικής τους απαξίωσης στο μοναδικό ηλεκτρονικό βήμα των Καλαβρύτων με τους χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες του. Αυτό που αποκλείσαμε μόνο, ήταν η προεκλογική αρθρογραφία υποψηφίων και οι προεκλογικές δηλώσεις -πλήν ορισμένων που είχαν αναφορά στα Καλάβρυτα και μόνον έπειτα από δική τους ενημέρωση.
Δεν τρέξαμε πίσω από κανέναν, δεν προσκολληθήκαμε σε κανέναν γιατί απλά η πολιτική μας θέση -ενδεχομένως διαφορετική για το τον καθένα μας- δεν ήταν αγκιστρωμένη σε παλαιοκομματικές ιδεοληψίες και τρόπους δράσης. 
Βασικές μας θέσεις είναι , η προβολή του τόπου μας, η ανάπτυξη του, η διατήρηση της πλούσιας ιστορίας του, του πλούσιου πολιτισμός του, οι νέες προοπτικές του με ανοιχτούς ορίζοντες χωρίς το "δούνε και λαβείν" που δυστυχώς ακόμα ζει και βασιλεύει μέσα από μικρονοϊκές αντιλήψεις, πρόσκαιρα συμφέροντα, προσωπικές επιδιώξεις. Μόνον έτσι πιστεύουμε οτι αυτός ο τόπος θα καταφέρει να αναπτυχθεί και να προοδεύσει.
Θα θέλαμε εδώ να ευχαριστήσουμε - και δεν θα σταματάμε να το κάνουμε- όλους εσάς που πραγματικά αγκαλιάσατε αυτή την προσπάθεια και είστε οι πολλοί (πάνω από 1200 μοναδικές επισκέψεις καθημερινά!) Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους μας τιμούν με τα άρθρα και τις απόψεις τους, την τοπική Εκκλησία, τους συλλόγους μας, τους ομογενείς μας, τα σχολεία Καλαβρύτων και πολλούς φορείς του τόπου μας. 
Συνεχίζουμε, αγωνιζόμαστε, προσπαθούμε.... συγχωρήστε τυχόν λάθη η παραλήψεις μας (δεν είναι από σκοπού) 

Σας ευχαριστούμε για την Αγάπη σας
για την ομάδα του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Π. Κυριαζής.  
   
Υ.Γ. μείνετε συντονισμένοι θα είμαστε σε συνεχή ροή για όλες τις εξελίξεις αυτής της ιστορικής εκλογικής αναμέτρησης.







Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.