HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

28δις ευρώ επένδυση από το Κατάρ στα Καλάβρυτα!

Είδηση Βόμβα στα Καλάβρυτα από το Ξαφνικό ενδιαφέρον του  Εμίρη του Κατάρ, Αλ Τανί , για επένδυση 28 δις στα Καλάβρυτα.  Ο  Δήμαρχος Κ...

Είδηση Βόμβα στα Καλάβρυτα από το Ξαφνικό ενδιαφέρον του Εμίρη του Κατάρ, Αλ Τανί, για επένδυση 28 δις στα Καλάβρυτα. 
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία αργά χθες το βράδυ με την υπουργό Ανάπτυξης κ. Διαμαντοπούλου  και τον Περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα, ενημερώθηκε και κλήθηκε να παραστεί στην συνάντηση της υπουργού με τον Εμίρη Αλ Τανί και να ενημερωθεί για μια επένδυση που πραγματικά θα κάνει το γύρω του κόσμου. 

Σύμφωνα  με αποκλειστικές πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS ο Εμίρης του Κατάρ ενδιαφέρεται για την εξαγορά του Χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων αλλά και της γραμμής του Οδοντωτού με επένδυση ύψους 28δις ευρώ. 

Η συνάντηση έχει οριστεί για την Δευτέρα 2 Απριλίου και εκτός του Δημάρχου Καλαβρύτων έχουν κληθεί να παραστούν ο Περιφερειάρχης κ. Κατσιφάρας, ο πρόεδρος της ΤΡΕΝΟΣΕ κ. Ζηλιασκόπουλος.
Ποιος είναι ο Εμίρης Αλ Τανί.   
Η προσωπική του περιουσία ξεπερνά τα δύο δισεκατομμύρια δολάρια ενώ μέσω των 50 δις που διαχειρίζεται το δικό του Qatar Ιnvestment Αuthority επενδύει σε όλα τα μέρη του κόσμου.
Ο Αλ Τανί γεννήθηκε στην Ντόχα του Κατάρ το 1952 και σπούδασε σε στρατιωτική Ακαδημία της Βρετανίας.
Eπιστρέφοντας στη χώρα του το 1971 του απονεμήθηκε ο βαθμός του Συνταγματάρχη ενώ αργότερα έφθασε να ηγηθεί των ενόπλων δυνάμεων και επέβλεψε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εκσυχρονισμού τους.
Το 1977 αναγορεύθηκε διάδοχος του θρόνου και Υπουργός Άμυνας και στις 27 Ιουνίου 1995 πρωτοστάτησε σε πραξικόπημα ανατροπής του πατέρα του που απουσίαζε στο εξωτερικό και ανέλαβε το τιμόνι της χώρας.
Επισήμως εστεύθη εμίρης του Κατάρ στις 20 Ιουνίου 2000.
Είναι από τους βασικούς χρηματοδότες του Αλ Τζαζίρα και πολλές φορές οι ΗΠΑ του ζήτησαν να κλείσει το δίκτυο αυτό αν και ο ίδιος ουδέποτε παραδέχθηκε ότι του ανήκει.
Έχει κάνει 3 γάμους και έχει έντεκα γιους και δεκατρείς κόρες..........
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..........1 ΑΠΡ.2012

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.