HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στροφή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον τουρισμό με έμφαση στα τουριστικά τρένα όπως του Οδοντωτού!

Άδεια τουριστικού γραφείου πήρε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την αξιοποίηση των υποδομών της σε σχολικές εκδρομές και στον εγχώριο τουρισμό. Στελέχη της...


Άδεια τουριστικού γραφείου πήρε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την αξιοποίηση των υποδομών της σε σχολικές εκδρομές και στον εγχώριο τουρισμό.
Στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ τονίζουν οτι θα δοθεί μεγάλη έμφαση στα τουριστικά τρένα, όπως αυτό του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα, του Πηλίου και του Κατάκολου, αλλά και το ολοκαίνουριο snow train στον Παρνασσό, μια νέα γραμμή που ξεκινά η εταιρεία σε συνεργασία με το Σύλλογο Επαγγελματιών Πολυδρόσου Παρνασσού, το οποίο θα ξεκινάει από Σταθμό Λαρίσης και θα φτάνει στον Παρνασσό με ένα πολύ ελκυστικό πακέτο τιμών.
Ήδη έχουν συσταθεί πρακτορεία  σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βόλο που σε συνεργασία με ιδιώτες θα προσφέρουν ελκυστικά πακέτα. Επόμενο βήμα της εταιρείας είναι η άμεση συνεργασία με τους Δήμος ώστε να προωθείτε ο τοπικός και σχολικός τουρισμός.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.